fito+ Μύρρο

0
1499

fito+myrrh24hcreamΠριν από λίγο καιρό αγόρασα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου την 24ώρη κρέμα για το πρόσωπο/λαιμό&ντεκολτέ με μύρ(ρ)ο από την ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών (θα τη βρείτε σε φαρμακεία μόνο) Fito+ η οποία στοιχίζει μόνο 8 ευρώ…

Πήρα το συγκεκριμένο προϊόν διότι: έχω δοκιμάσει άλλα προϊόντα της εταιρείας και μπορώ να πω πως μου άρεσε το ότι είχαν υπέροχη υφή (όλες οι κρέμες αφήνουν δροσερή και απαλή την επιδερμίδα καθώς και ένα πολύ όμορφο – έντονο-  κατ’εμέ άρωμα…), δε μου άρεσε όμως πως μετά από λίγο η επιδερμίδα έμενε ελαφρώς λιπαρή, γνωρίζω βεβαίως πως το αιθέριο έλαιο μύρου (myrrh/Commiphora myrrha,) χρησιμοποιείται κυρίως σε ώριμες επιδερμίδες ή/και κανονικές&ξηρές, με λίγα λόγια αποτελεί εξαίρετο φυτικό συστατικό περιποίησης για ηλικίες 40-45 ετών και άνω.

Η συσκευασία είναι σε βάζο και η ακριβής  η ποσότητα του βάζου αναλογεί στα 50 ml (μεγαλούτσικο βάζο δηλαδή) με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως στην εξωτερική συσκευασία.

Η Fito+ είναι εταιρεία μικρής παραγωγής (όχι βιομηχανοποιημένα φυτικά/φυσικά καλλυντικά) για να εξασφαλίζεται η ποιότητα & η περιεκτικότητά των συστατικών τους.

Αν θέλετε λοιπόν μία αρκετά οικονομική κρέμα για την περιποίηση της επιδερμίδας κάθε μέρα (πρωί&βράδυ) δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε…

Tip: Δοκιμάστε και την κρέμα με το ροδόνερο… 😉

Μεταξύ των άλλων περιέχονται: glyceryl, cera alba, lanolin, allantoin, jojoba, grape, chamomile, arnica, panthenol, vitamin A&E.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.