LIFTACTIV Eyes (global anti-wrinkle&firming care)

0
992

 

Αξιόλογο προϊόν με εξαίρετα αποτελέσματα!!!
Αξιόλογο προϊόν με εξαίρετα αποτελέσματα!!!

LIFTACTIV Eyes (global anti-wrinkle&firming care) φυσικά από τη Vichy!

Είπα να την αγοράσω και να τη δοκιμάσω μιάς και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη από τον αντίστοιχο ορό για τα μάτια της ίδιας σειράς. Ήθελα ένα επιπλέον προϊόν για την καθημερινή περιποίηση της περιοχής των ματιών μου που να βοηθήσει στη μείωση των μαύρων κύκλων (που δυστυχώς με τα χρόνια γίνονται πιο έντονοι και πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς τη χρήση ενός πολύ καλού concealer…).

Liftactiv eyes λοιπόν, είναι μία εξαίρετης ποιότητας κρέμα ματιών που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις πανάκριβες αντίστοιχες κρέμες για τα μάτια! Τη χρησιμοποιώ δύο φορές το 24ώρο (πρωί&βράδυ). Δεν περιέχει άρωμα (ιδανική για τα ευαίσθητα μάτια) και η υφή της είναι άψογη μιας και απορροφάται ταχέως αλλά και αφήνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απαλή και ενυδατωμένη, έτοιμη δηλαδή για το make-up που θα ακολουθήσει!

Η συσκευασία της είναι στα 15 ml (κλασσικά) και αρκετά πρακτική μιας και το σωληνάριο δε σου αφήνει να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι! Αν δε, χρησιμοποιήσετε και το serum της σειράς θα δείτε άμεσα πολύ καλά αποτελέσματα… 😉

Και τα δύο προϊόντα ήρθαν για να μείνουν πολύ καιρό μαζί μου… 😀

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.