Swarovski spring/summer collection 2014

0
1128

Στιγμιότυπο 2013-12-10, 5.54.51 μ.μ.Πριν από μία εβδομάδα έγινε στο Blank Urban Space (Γκάζι) η παρουσίαση της καινούριας συλλογής κοσμημάτων και accessories Swarovski για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014!

Υπέροχα κοσμήματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα,

αντικατοπτρίζοντας την καθαρότητα του κρύσταλλου σε διάφορες αποχρώσεις, όπως μπλέ & θαλασσί, κίτρινο & λευκό μαζί με κίτρινες, ροζ και λευκές λάμψεις/(επιχρυσωμένα) yellow gold/rose gold ή palladium/rhodium-plated ώστε να επιλέξετε το στυλ και την απόχρωση που σας ταιριάζει…

Η σειρές που παρουσιάστηκαν εκτός από κοσμήματα περιελάμβαναν θήκες για iPhones 5/5s & Galaxy S4, κλειδοθήκες, charms, clutches και φυσικά γυαλιά ηλίου (για όλα τα γούστα)… Σημειώσατε δε πως η αντρική σειρά είναι αρκετά αξιόλογη (προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα μανικετόκουμπα)!

 Tip: αγοράστε και δοκιμάστε μία (ή και περισσότερες) από τις καινούργιες αποχρώσεις (σε μπεζ/ροζ/μπλε/τυρκουάζ) των Slake Bracelets αλλά όχι μόνο σαν βραχιόλι… υπέροχο και στον λαιμό… για όλες τις ώρες και για πολλές διαφορετικές εμφανίσεις! 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.