Shower&Bath Gel by Lavera

0
973

 

Αν θέλετε βιολογικά&ποιοτικά προϊόντα, επιλέξτε το vanilla&coconut...
Αν θέλετε βιολογικά&ποιοτικά προϊόντα, επιλέξτε το vanilla&coconut που έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή χωρίς να ξηραίνει…

Shower&Bath Gel Organic Vanilla&Coconut από τη γερμανική εταιρεία Lavera naturkosmetik. Θα το λατρέψετε εσείς που αγαπάτε το άρωμα της βανίλιας και της καρύδας αλλά και το συνδυασμό αυτών των δύο.

Προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχα προϊόντα (γνωστών μεγάλων αλύσιδων βιολογικών προϊόντων) για την περιποίηση του σώματος… Περιέχει βούτυρο του κακάο για επιπλέον θρέψη της επιδερμίδας και απαλότητα… Υπερισχύει το άρωμα της βανίλιας χωρίς όμως να “παραμερίζεται” η καρύδα…

Μεταξύ των άλλων περιέχονται συστατικά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας: vanilla planifolia fruit extract (organic), cocos nucifera(coconut)extract (organic), theobroma cacao(cocoa)extract(organic).

To άρωμα προέρχεται από φυσικά αιθέρια έλαια. Είναι δερματολογικά ελεγμένο για να είναι ανεκτό ακόμη και σε αλλεργικά άτομα.

Δεν περιέχονται όμως:

συνθετικά συστατικά όπως

  • συντηρητικά(preservatives)
  • χρωστικές(colorants)
  • ορυκτέλαια(mineral oils) & αρώματα(perfumes). 

Η συσκευασία του είναι σωληνάριο στα 150ml (και με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.