Artdeco: Lip Passion

0
1260

Ήθελα εδώ και λίγο καιρό να βρω ένα κραγιόν (για προσωπική χρήση) το οποίο να έχει τα εξής:

  • Να έχει την απόχρωση nude που μου ταιριάζει και προτιμώ και πάντοτε χρησιμοποιώ με μολύβι/περίγραμμα χειλιών.
  • Να μην είναι σε τόνους ροζ/rose, πορτοκαλί/orange, καφέ/brown όπως τα περισσότερα – δήθεν – nude κραγιόν αλλά ούτε να είναι πολύ ανοιχτόχρωμο (ivory) που να θυμίζει ’60s make-up. (Το τι έχω αγοράσει στο παρελθόν και ύστερα από μία χρήση και το έχω αφήσει στην αχρηστία δε λέγεται…).
  • Με ενδιέφερε επίσης να είναι αρκετά ενυδατικό, χωρίς όμως να γυαλίζει πολύ και χωρίς να είναι πολύ λιπαρό, όπως επίσης το να μην έχει άρωμα και γεύση, ιδίως η γεύση είναι ότι χειρότερο, τόσο αισθητικά (για μένα) όσο και για την υγεία μας (εξαιρούνται τα lip care από την Apivita).

Artdecolippassionno5Για το τέλος, αφήνω την τιμή την οποία θεωρώ βασικό παράγοντα όσον αφορά την αγορά προϊόντος make-up αλλά και σε καμία περίπτωση πολύ φθηνό ή no name brand/ούτε για αστείο (οι αλλεργίες παραμονεύουν…).

Artdeco Lip Passion (smooth touch lipstick)  λοιπόν σε απόχρωση 05 cashmere beige (στο site δυστυχώς έχουν άλλους κωδικούς), σε συσκευασία των 3 gr, χωρίς άρωμα και γεύση για χείλη απαλά, ενυδατωμένα (ιδίως τώρα το χειμώνα), με λάμψη όσο πρέπει και διάρκεια-πάντοτε με μολύβι-ικανοποιητική!

Το βρήκα και αγόρασα στα 11,16 ευρώ, πολύ πιθανόν να το ξανά αγοράσω!

Μεταξύ των άλλων περιέχονται:

cera microcristallina/microcrystalline wax, euphorbia cerifera(candelilla)wax, butyrospermum parkii(shea butter), aroma(flavor)*

*όπως κάθε καλλυντικότεχνικό προϊόν περιέχει άρωμα αλλά όχι τέτοιο ώστε να επηρεάζει αρωματικά το προϊόν και να το κάνει περισσότερο ελκυστικό.

Για το τέλος μπορείτε να δείτε ένα πολύ μικρό video clip για τη νέα σειρά της εταιρείας Glam Vintage η οποία είναι εμπνευσμένη από το make-up της δεκαετίας του 1920!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.