Μαλλιά από τη Vichy…

0
1102

Τα προϊόντα Dercos από τη Vichy τα είχα πρωτοδοκιμάσει πολλά χρόνια πίσω και από την ποιότητα τους είχα μείνει απολύτως ικανοποιημένη.

Τον τελευταίο καιρό έψαχνα λοιπόν να βρω αντίστοιχου αποτελέσματος/ποιότητας σαμπουάν για δύο ξεχωριστούς λόγους/αιτίες:

Ήθελα ένα καθαρά δερμοκαταπραϋντικό για το τριχωτό της κεφαλής και ένα εξισορροπητικό της έντονης λιπαρότητας και έτσι λοιπόν ξαναπροτίμησα την ίδια εταιρεία και δύο προϊόντα της καθώς και ένα contitioner.

  • Dermo-Apaisant (shampooing traitant) ιδανικό για όσους έχουν ευαισθησία στο τριχωτό της κεφαλής με μόνιμη ή εποχιακή απολέπιση ή/και κνησμό, πολύ καλά ανεκτό από άτομα αλλεργικά και με χαμηλή ανεκτικότητα σε δερμοκαλλυντικά προϊόντα λόγω δυσανεξίας. Το προϊόν αφροποιείται ηπίως αφήνοντας αίσθηση καθαριότητας ακόμη και με μία εφαρμογή. Δεν περιέχει θειικά άλατα και κατευνάζει τα συμπτώματα όπως κνησμός, αίσθηση καύσου και αίσθηση τραβήγματος. Έχει δοκιμαστεί δερματολογικά και είναι υποαλλεργικό, περιέχει ιαματικό νερό Vichy. Το άρωμα του είναι διακριτικό. Η συσκευασία είναι στα 200 ml. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και κάθε μέρα. Περιέχει lactic acid (γαλακτικό οξύ)&salicylic acid (σαλικυλικό
    Αν έχετε λιπαρά μαλλιά ή μαλλιά που λαδώνουν πολύ γρήγορα...δοκιμάστε το!!!
    Αν έχετε λιπαρά μαλλιά ή μαλλιά που λαδώνουν πολύ γρήγορα…δοκιμάστε το!!!

    οξύ). Δεν περιέχει paraben/silicone/color.

  •  Sebo Correcteur (shampooing traitant) είναι ένα κατά τη γνώμη μου αρκετά αξιόλογο προϊόν για την κατηγορία του. Πραγματικά την ίδια μέρα αλλά και την επομένη από τη χρήση του βοηθά τα πολύ λιπαρά μαλλιά να μείνουν καθαρά, χωρίς να έχουν τα “συμπτώματα” της έντονης λιπαρότητας όπως λιπαρή υφή και εικόνα (καθώς και οσμή)… Τα μαλλιά παραμένουν ευκολοχτένιστα (ακόμη και χωρίς χρήση contitioner) εκτός αν έχετε μακριά μαλλιά οπότε επιβάλεται η χρήση του… Το άρωμα του μου θυμίζει θαλασσινή αύρα (ή κάτι τέτοιο)… Η συσκευασία είναι στα 200 ml και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέρα παρά μέρα… Δεν περιέχει paraben/silicone.
  • Nutri reparateur (apres shampooing creme) είναι το contitioner που χρησιμοποιώ ιδανικό για όσους έχουν μαλλιά με αρκετό μήκος ή τα μαλλιά τους είναι ξηρά/αφυδατωμένα/βαμμένα. Περιέχει 3 έλαια: carthamus tinctorius oil, prunus amygdalus&oil rosa canna fruit oil, επίσης περιέχονται cysteine&arginine. Μία μικρή ποσότητα αρκεί μιας και το προϊόν είναι αρκετά “δυνατό”. Υποαλλεργική σύνθεση και εδώ με φίλτρα UV. Η συσκευασία είναι σε σωληνάριο των 150 ml και δεν περιέχει paraben&color. Το αρωμά του είναι υπέροχο, θυμίζει αυτό της αντίστοιχης σειράς της Kerastase…

Για το τέλος θέλω να αναφέρω ότι η λιανική τιμή του κάθε προϊόντος ξεκινά περίπου από 11.00 ευρώ και πάνω στα φαρμακεία έτσι και εγώ τα προμηθεύτηκα από online store φαρμακείου σε πιο χαμηλή τιμή… ήδη τα έχω ξαναπαραγγείλει…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.