Αγαπημένο manicure με μαργαριταρένια λάμψη!

0
5023

Με τα νύχια ως γνωστόν δεν πολυασχολούμαι, δεν είναι πως “δεν το έχω”, είναι πως το κατέχω αλλά μόνο για τα δικά μου άκρα (και όταν χρειαστεί/οπωσδήποτε για φωτογράφηση/παράσταση/film για να μη χαθεί ο κόσμος…).

Προϊόντα αγοράζω πολύ επιλεκτικά κυρίως από brands που έχουν αποκλειστικά επαγγελματικό κοινό αλλά που και που και από καταστήματα λιανικής πωλήσεως & ευρείας καταναλώσεως… Όσοι με παρακολουθείτε μπορείτε να δείτε κατά καιρούς άρθρα με αγαπημένες αποχρώσεις που αγοράζω/δοκιμάζω και επειδή μου αρέσουν, γράφω για αυτές!

Η καθημερινότητα & ο χρόνος αυτής δε μου επιτρέπουν να ασχολούμαι συχνά με τα άκρα μου (ιδίως με τα άνω), όταν όμως μπω στη διαδικασία, επιζητώ το αποτέλεσμα να είναι διαχρονικό, πάντοτε του γούστου μου (δεν πάνα γεμίζει ο κόσμος κακόγουστα-συνήθως-(συγνώμη αλλά έτσι είναι) nail art ή για παράδειγμα κρίση απόχρωσης κοραλί (coral) το καλοκαίρι και ακόμη χειρότερα, φλουό (neon) αποχρώσεις…(δεν είναι κακά αλλά όχι όλοι μαζί, λες και είναι ίωση…).

Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, αγαπημένο, πολυφορεμένο, all time classic και διακριτικό mix αποχρώσεων (και αν ξεφλουδίσει/χαλάσει λίγο δεν “βγάζει” μάτι, είναι:

Μία στρώση αγαπημένου ZOYA Lucy το οποίο δίνει λάμψη τόσο με μία στρώση και σε περίπτωση που τα νύχια σας είναι ελαφρώς κιτρινισμένα, βοηθά στην πιο υγιή/λαμπερή όψη τους αλλά και σε περίπτωση που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και δεύτερη φορά (στρώση), τα νύχια σας δείχνουν υπέροχα με μία φυσική λάμψη “french”!

και αμέσως μετά (αφού στεγνώσει η πρώτη στρώση, μη βιάζεστε), το no.019 INGLOT, το οποίο δίνει τη λάμψη της all time classic πέρλας (χωρίς αυτό το ασπροασημί-κάτι περλέ της δεκαετίας του ’80), είναι όμως σε σχετικώς αραιή σύνθεση (η αλήθεια είναι πως αργεί να στεγνώσει λίγο…) και απλώνεται εύκολα με πολύ καλό αποτέλεσμα… Προτιμώ μία στρώση από την πέρλα διότι έτσι φαίνεται το φυσικό λευκό (ελεύθερο άκρο) του νυχιού όταν είναι λίγο μακρύ…

Απ΄ότι καταλαβαίνετε, τον ως άνω συνδυασμό μπορείτε να τον κάνετε και για την ομορφιά των ποδιών σας, καθώς και να το συνδυάσετε για πιο επίσημες εμφανίσεις (όπως γάμος, βάπτιση, κηδεία κλπ. διότι η πέρλα ταιριάζει με όλα, ιδίως με το λευκό και το μαύρο…) 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.