Λίγα λόγια για τις Bepanthol…

0
3336
Πολύ καλή και οικονομική λύση για το πρόσωπο&το σώμα αλλά και για κάθε περίσταση.
Πολύ καλή και οικονομική λύση για το πρόσωπο&το σώμα αλλά και για κάθε περίσταση.

Bepanthol είναι το κατοχυρωμένο όνομα σειράς φαρμακοκαλλυντικών σκευασμάτων της εταιρείας Bayer. Περιέχει προβιταμίνη Β5 (δεξπανθενόλη) και βοηθά αρκετά στην υγεία της επιδερμίδας μας. Αναπλάθει και ενυδατώνει το δέρμα (πρόσωπο&σώμα).

Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας το όνομα της δύο πράγματα μας έρχονται κατά νου (συνήθως), η κλασσική κρέμα στο σωληνάριο-με την θαλασσί απόχρωση-σχεδόν για όλες τις χρήσεις (δερματικός ερεθισμός, σκάσιμο της επιδερμίδας από το κρύο ή τη ζέστη/ήλιο, ενυδάτωση κ.α) δηλαδή η Bepanthol cream και

η Bepanthol ointment (αλοιφή-με λιπαρή βάση-έχει πάνω στο κουτί εικονογραφημένο ένα μωράκι) η οποία αρχικά προοριζόταν για τα συγκάματα από τη χρήση της βρεφικής πάνας αλλά και για πιο “έντονες” καταστάσεις όπως τα πιο σοβαρά ηλιακά/θερμικά εγκαύματα… έγινε η αγαπημένη απαραίτητη για όσους κάνουν tattoos μιας και είναι η no.1 δερμοκαλλυντική κρέμα/αλοιφή για την περιποίηση της επιδερμίδας αμέσως μετά το tattoo και τις πρώτες μέρες αυτού… έτσι και κυκλοφόρησε και η Bepanthol balm με περισσότερη λανολίνη και κερί μέλισσας η οποία δεν περιέχει συντηρητικά, άρωμα&χρωστικές.

Με σχετικά χαμηλό κόστος μπορείτε να έχετε μία Bepanthol και να τη χρησιμοποιείτε όσο συχνά χρειάζεται, μόνο καλό κάνει…(με μέτρο πάντοτε).

Μεταξύ των άλλων τα σκευάσματα περιέχουν: panthenol, lanolin, cera alba, prunus dulcis κ.α

Θα τις βρείτε σε σωληνάριο στα 100gr , την Bepanthol ointment μπορείτε να τη βρείτε και στα 30gr. Η συσκευασίες αναγράφουν ημερομηνία λήξης αλλά από τη στιγμή που θα ανοίξετε το σωληνάριο (εφ’όσον συντηρηθεί σωστά), μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 24 μήνες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.