Πολύχρωμα μαλλιά από την Directions

153
22671

Πολύχρωμα μαλλιά, σε όποια απόχρωση εσείς επιθυμείτε από τη Βρετανική La Riché και την (brand name) Directions.

Η συγκεκριμένες βαφές είναι ημιμόνιμες, δηλαδή η διάρκεια τους είναι περιορισμένου χρόνου μιας και μετά από κάθε λούσιμο χάνουν μέρος του χρώματος και της λάμψης τους.

Χρησιμοποιούνται σε λουσμένα και καλά σκουπισμένα μαλλιά-όχι σε στεγνά-και καλά χτενισμένα, με τη χρήση γαντιών και πινέλου (όπως οι κλασσικές βαφές μαλλιών, προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο ή πλαστικό σκουφάκι μιας και η επιπλέον θερμότητα βοηθά τις χρωστικές τις βαφής να εισχωρήσουν/παραμείνουν στην τρίχα λίγο παραπάνω).

Προσοχή, οι βαφές δε χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με οξυζενέ ή άλλου είδους χημικό για τη βαφή/ξάνοιγμα των μαλλιών. Μπορείτε όμως να τις χρησιμοποιήσετε σε μαλλιά που ήδη έχουν υποστεί επεξεργασία ξανοίγματος του χρώματος.

Ο χρόνος παραμονής είναι από 15′-30’…αλλά και παραπάνω!

Το κάθε κουτί (βάζο) με χρώμα είναι στα 88 ml.

153 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο δηλαδή κρατάει εάν πεις ότι λουζεσε. Κάθε 2 μέρα???

  2. μην παραπληροφορειτε τον κόσμο αν δεν γνωρίζετε. Mantzi δεν τις ανακατεύεις με ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Την τοποθετείς όπως είναι στο μαλλί σου.

  3. Γιατι οχι Julmaggot? Τις χρησιμοποιω χρονια τωρα και οποτε θελω να κανω το χρωμα πιο ανοιχτο τις αραιωνω με conditioner. Τα συστατικα τους ειναι conditioner με χρωστικες. Ειναι σαν να αραιωνεις καφε με νερο.

  4. Έχω φυσικά καστανά μαλλιά και πηρα να δοκιμάσω το violet απλά μου σκουρινε το μαλλί και που και που μωβιζει..θα μπορούσα να κανω καποιο αλλο χρώμα οποιοδηποτε αρκει να πετύχει και να μην χρειαστεί ντεκαπαζ??

  5. το lagoon blue μπορει να πετυχει σε ξανθο που πορτοκαλιζει?? (επειδη κατω ηταν κοκκινο)

  6. εμενα το φυσικο μου ειναι πολυ σκουρο καστανο εως μαυρο και θελω το atlantic blue αλλα δεν θελω να το ανοιξω τοσο πολυ με το ντεκαπαζ ωστε να γινει ασπρο και οταν φυγει το χρωμα να βγει απο κατω το ασπρο.αν το ανοιξω και το κανω πιο ανοιχτο καστανο απ οτι ειναι θα μου βγει το χρωμα που θελω?

  7. Εγω εχω βαψει το μαλλι μου με κοκκινο 6.66 που τωρα εχει ξεθωριασει και τείνει προς ενα σκουρο χαλκινο απο τη μεση και κατω, ενω παραμενει κοκκινωπο πιο κοντα στη ριζα. ποιο κοκκινο θα μου συνιστουσατε για να το διατηρησω καλυτερα και να μην το βαψω με μονιμη βαφη?

  8. Hel πρεπει αναγκαστικά να τ ανοιξεις στο ασπρο ή εστω στο πλατινε ξανθο:Ρ στο λεω γτ τα μαλλια μου ειναι τωρα μπλε και ειχα κν τη μλκ κ ανοιξα τα ανοιξα απο καστανο σε ξανθό/πορτοκαλι κ χρησιμοποιησα Atlantic blue κ μου βγηκε πετρολ κ οταν το ξαναπερνουσα δεν αλλαζε κατι οποτε καλύτερα ανοιξε το αρκετούς τονους.αν το μαλλι σου δεν ειναι πολυ καμενο κ ταλαιπορημενο μην φοβάσαι να κανεις ντεκαπαζ,συμβουλευσου κ καποιον επαγγελματια πρωτα αλλά νταξ δεν υπάρχει τοσο θεμα.:)

  9. καλησπεραα! βαφω τα μαλλια μου εντονο κοκκινο (μονιμη βαφη farcom fadiam το 106) και θελω οταν αρχιζει να ξεθωριαζει να το ανανεωνω με τετοια ημιβαφη! δεν ξερω ποιο κοκκινο ταιριαζει περισσοτερο μπορειτε να βοηθησετε?? το χρωμα που εχω ειναι σαν αυτο http://kommotiria-hairstyle.gr/wp-content/uploads/2012/05/Rihanna-red-hair384153.jpg ομως δε θελω βαφη που να πορτοκαλιζει ουτε να μου το κανει πιο σκουρο!
    ευχαριστω!

  10. χρυσα να σε ρωτησω, τα μαλλια σου τα εκανες ντεκαπαζ και μετα τα εβαψες με την φαντιαμ? αν οχι ποιο ειναι το φυσικο σου?

  11. Λοιπον, εγω εχω καστανα μαλλια. Τα ειχα ομπρε ομως δεν ηταν πολυ καλο και οποτε τα εκανα πρασινα το χρωμα εξασθενουσε πολυ ευκολα, και τα εκανα παλι μπλε και γυρισε σε πρασινο. Εχει καταληξει να υπαρχει μια απαισια ααποχρωση του πρασινου! Γιαυτο θα ηθελα να προειδοποιησω να ειναι ή φυσικο ξανθο απο κατω ή να εχετε κανει καλο ντεκαπαζ! Εγω θα τα κανω ντεκαπαζ και μετα μπλε. Κι εγω εχω ακουσει οτι για παστελ αποχρωσεις να ανακατευετε με κοντισιονερ.:) Ευχαριστωω

  12. καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια επειδή μένω κέρκυρα που μπορώ να αγοράσω βαφή ή σε πιο site γιατί πρώτη φορά σκέφτομαι να τα βάψω σε γαλάζια απόχρωση και σε κάποια καταστήματα με είδη κομμωτηρίου δεν υπάρχει …
    και αν έχει δοκιμάσει κάποια σε ξανθό αν βγάινει καλά η απόχρωση lagoon blue … ευχαριστώ 🙂 !!!!!!!!!

  13. Pou allou mporoume na tis vroume? De menw oute athina oute thesaloniki.
    Patra uparxei kapoio magazi? H toulaxiston ginete na ta parageiloume ap to internet?

  14. εχω ανοιξει τα μαλλια μου με το ombre kit της l’oreal (εχει καταργηθει αν ενδιαφερεται καποια :Ρ) που αποτελειται απο οξειδωτικη κρεμα, ξανθιστικη σκονη και κρεμα ξανοιγματος, ολα μαζι μπλουμ,και ειναι ξανθα απο τη μεση και κατω
    1. αν βαλω π.χ. μπλε πανω στα δικα μου στο ξανθο κομματι λετε να βγει τιποτα πρασινωπο; γιατι ειναι λιγο πιο σκουρα απο πλατινε και σκεφτομαι μηπως ο συνδυασμος των δυο χρωματων βγαλει τπτ αλλο
    γενικα θα μου βγει καποιο χρωμα η τπτ;
    2. επισης, οντας ημιμονιμες βαφες ξεβαφουν τελειως με τις μερες ή απλα ειναι τοσο αχνες που δεν τις παρατηρεις πια;

  15. Γεια σας!Θελω να βαψω το μαλλι μου Pastel Pink,δεν εχω βαψει ποτε μου το μαλλι και φοβαμαι πως δεν μου βγει το αποτελεσμα του pastel pink.Το φυσικο μου μαλλι ειναι ξανθο δεν ειναι ουτε σκουρο ουτε ανοιχτο το χρωμα του..Χρειαζομαι μηπως να κανω ντεκαπαζ?Απλα δεν θελω να χαλαω το μαλλι μου για να κανω ντεκαπαζ..βοηθεια:(

  16. Καλησπέρα! 🙂 Θέλω να κανω ombre το alpine ,δεν εχω ξαναβαψει τα μαλλια μου, αλλα δεν θελω να κανω ντεκαπαζ..Να το επιχειρήσω ή τσαμπα ο κόπος; Δεν με πειράζει να βγει πιο σκούρο,αρκεί να υπάρχει διαφορά (το φυσικό μου είναι ανοιχτό καστανό). Ευχαριστώ 🙂

  17. Θα σου έλεγα να μην το κάνεις μιας και αυτή την απόχρωση όπως και το turquoise τα έκανα στα δικά μου μαλλιά όταν είχα κάνει decap σε κομμωτήριο κια από πάνω βαφή σε ξανθό…

  18. Μπορείς να το κάνεις αλλά να θυμάσαι πως όσο πιο σκούρα είναι η βάση τόσο πιο μη έντονο θα βγεί το αποτέλεσμα και με μικρότερη διάρκεια στο χρώμα…

  19. Ναι, βεβαίως! Το κατάστημα ονομάζεται Beauty Box, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σουβλατζίδικο “Κάββουρας” επί της οδού Θεμιστοκλέους!

  20. Συνήθως όχι, βέβαια έχω γνωστή που με full ντεκαπάζ έκανε μίξεις στις directions και έβγαζε διάφορα περίεργα…

  21. Δυστυχώς όχι πολύ…στο 10ήμερο θέλει πέρασμα ξανά, αν δε είναι καλοκαίρι και θάλασσα, θέλει μία την εβδομάδα σίγουρα!

  22. Όπως είναι στο βαζάκι, την απλώνεις με πινέλο η με τα χέρια καλυμμένα με γάντια. Τα μαλλιά λουσμένα και καλά σκουπισμένα ΧΩΡΙΣ contitioner,ούτε στα μαλλιά ούτε στη βαφή.

  23. Θελω να κανω τα μαλλια μου με τα χρωματα tulip και rubine σε συνδυασμο. Τα μαλλια μου ειναι βαμμενα σκουρο μπορτω. Θα βγουνε καλα?? Επισης θα επηρεασουν το χρωμα των μαλλιων που ηδη εχω??

  24. Γεια σας, το μαλλί μου ειναι κάστανο βαμμένο..αμα τα έβαφα με το lilac ή με το plum θα βγει; Τι μου προτείνετε;

  25. Γεια σας. Τα μαλλια μου ειναι καστανα σκουρα και θελω να τα κάνω ξανθα με ημιμονιμη βαφή θα πιασει με την πρώτη φορα ?

  26. Πωσ θα τισ αγορασω και αν τισ αγορασο πειανει σε μελλαχρινο ?

  27. εχω μαυρα μαλλια βαμμενα για να τα βαψω ενα μπλε ομπρε οχι κατι ανοιχτο γιατι ξερω οτι δε θα βγει,με ντεκαπαζ λετε να γινει κατι?

  28. ! Κάπου πήρε στο μάτι μου, στο Beautyleaks.gr έναν οδηγό

  29. Όχι σε μελαχροινό δεν πιάνουν, δεν είναι κανονικές βαφές, μόνο σε φυσικό ξανθό/λευκό/γκρί ή σε ντεκαπάζ.

  30. Θελω να τα βαψω μπλέ αλλα δεν θελω να μείνει για πολύ καιρό.. μετα απο πόσα περίπου λουσιματα φεύγει τελείως…; ευχαριστώ

  31. Το μαλλί μου ειναι σπαστό καστανό και θέλω να το κάνω ροζ! Αλλα δεν θελω να βγει κόκκινο ή πορτοκαλί οποτε ξέρετε ποιο θα ηταν το κατάλληλο χρωμα για να βγει ακριβως ροζ.?

  32. Καλησπέρα έχω κάνει ντεκαπαζ στο μαλλί σε κάποια σημεία είναι ελαφρώς πορτοκάλι Κ μετά ανοίγει προς το κίτρινο ξανθό, θέλω πάρα πολύ να γίνουν γκρι-ασημένια αλλά γκρι να μη κιτρινιζει, πιστεύετε ότι το σιλβερ θα πιάσει Κ στο πιο “σκούρο” ντεκαπαρισμενο μαλλί ή θέλει πολύ ανοιχτό ξανθό;
    Μου φαίνονται ενδιαφέρουσες αυτές οι βαφές γιατί δεν θέλω να τα κάψω κιόλας. Σας ευχαριστώ για την απάντηση θα μου είναι πολύτιμη!

  33. να ρωτησω, σε ποια κομμωτηρια στην αθηνα βαφονται πολυχρωμα τα μαλλια χωρις να αγορασω απο μονη μου τις βαφες;

  34. Γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσω οξυζενε στις συγκεκριμένες βαφες;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.