Power Lift by LR

0
1157

LRpowerliftPower Lift ονομάζεται η κρέμα προσώπου/λαιμού (ημέρας και νύκτας) από τη γερμανική εταιρεία δικτυακού marketing LR. Υπόσχεται εντατική ενυδάτωση, σύσφιξη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.

Ιδανική για επιδερμίδες κανονικές – ξηρές έως πολύ ξηρές μιας και η σύσταση της είναι ελαφρώς λιπαρή (και λίγο παραπάνω). Πολύ καλή για ηλικίες 40+ για γυναίκες (και γιατί όχι και για άντρες…)

Αν έχετε λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα το προϊόν αυτό δε θα σας καλύψει… 🙁

Η συσκευασία είναι στα 30ml και στοιχίζει 21,90 ευρώ για την Ελλάδα και 19,90 για την Κύπρο. Θα το προμηθευτείτε αποκλειστικά από τους resellers της εταιρείας και μόνο.

 

Περιέχει: Βούτυρο Karite, γλυκερίνη, λεκιθίνη, πρωτεΐνη βρώμης, λάδι σόγιας, εκχύλισμα άρνικας/αμαμελίδας/σταφυλιού/λαμινάρια/γκίνγκο και καμέλιας.

 

Shea Butter(Byturospermum parkii fruit), glucerin, lecithin, Avena Sativa(oat)Kernel protein, Glycine Soja(soybean)oil, Arnica Montana flower extract, Hamamelis Virginiana(Witch Hazel)water&extract, Vitis Vinifera(grape)fruit extract, Aesculus Hippocastanum(Horse Chestnut)seed extract, Laminaria Digitatata extract, Ginkgo Biloba leaf extract, Camelia Sinensis leaf extract and parabens.

 

Δείτε και αυτό: Δεν είναι νέο προϊόν μιας και κυκλοφορεί εδώ και κάποια χρόνια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.