Βοηθάμε τη σύσφιξη του οβαλ στο πρόσωπο μας!

0
1094
Όσο φροντίζουμε για την εμφάνιση και την υγειά μας, τόσο καλύτερα θα είμαστε μακροπρόθεσμα... :-)
Όσο φροντίζουμε για την εμφάνιση και την υγειά μας, τόσο καλύτερα θα είμαστε μακροπρόθεσμα… 🙂

Ο χρόνος περνά αφήνοντας τα “σημάδια” του σε άλλους πιο έντονα και σε άλλους κάνοντας τα λιγότερο εμφανή… Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν κάνει διακρίσεις!

Το περίγραμμα του προσώπου χαλαρώνει λόγω της σταδιακής μείωσης ελαστίνης και κολλαγόνου ήδη από την δεκαετία των 30… Η περιοχή των παρειών (μήλα προσώπου/μάγουλα) αλλά και στα πλαϊνά των χειλιών (ρινοπαρειακή αύλακα και σαγόνι) αρχίζουν να χάνουν την ελαστικότητα τους, να σχηματίζουν βαθιές γραμμές (έκφρασης) και να δείχνουν το πρόσωπο πιο κουρασμένο…

Τι μπορούμε να κάνουμε:

Με καθαρά χέρια (πάντοτε) και αφού έχετε χρησιμοποιήσει την κρέμα ημέρας ή νύχτας δημιουργείτε στα πλαϊνά του προσώπου με το κάθε χέρι (στην αντίστοιχη πλευρά) μαζί και όχι εναλλάξ, πιέσεις (απαλές) επαναλαμβανόμενες (3 με 5 τον αριθμό), το ίδιο κάνετε με το ένα χέρι πάνω στο μέτωπο και το άλλο μεταξύ σαγονιού και λίγο στη περιοχή του λαιμού (μυώδες πλάτυσμα).

Μην ξεχνάτε κάθε μέρα… 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.