Εάν ψάχνετε το απόλυτο ματ/matte κραγιόν/lipstick…

0
1061

Απέκτησα ένα υπέροχο (και νέο προϊόν) κραγιόν το οποίο πραγματικά λάτρεψα μιας και είναι σε απόλυτα ματ/matte σύνθεση!

Διαλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει, το απόλυτο matte…

Το matte lasting lipstick με SPF 15 από την εταιρεία Seventeen…(απλώς respect…)

Αν επιζητείτε το απόλυτο matte κραγιόν χωρίς όμως να σας ξηραίνει τα χείλη, να μπορεί να απλωθεί εύκολα και με πολύ καλό αποτέλεσμα (ιδίως στο περίγραμμα των χειλιών με πινέλο-είτε έχει προηγηθεί περίγραμμα με μολύβι-είτε όχι…), και βεβαίως με αρκετά καλή διάρκεια πηγαίνετε να το αγοράσετε (ευτυχώς έχει πολύ καλή τιμή).

Στα μείον είναι πως η αίσθηση που αφήνει στα χείλη είναι ελαφρώς στεγνή μιας και η σύνθεση του δεν του επιτρέπει να έχει πιο κρεμώδη/λιπαρή σύνθεση… Σημαντικό επίσης είναι πως δεν “σπάει” όπως αντίστοιχα του… 😉

H απόχρωση με το νούμερο “12” είναι κάτι μεταξύ ψυχρού berry με θερμό καφέ εβένου μαζί με μία σταγόνα γάλα… Το αποτέλεσμα είναι ένα ήπιο ψυχρό σε σκούρο nude τόσο για βραδινό make-up (αλλά σίγουρα και για πιο νωρίς…) άνετα για φθινόπωρο&χειμώνα… Θυμίζει τα totally matte lipsticks που χρησιμοποιούσαν στα ασπρόμαυρα κινηματογραφικά φιλμς* της δεκαετίας του 1960 (τότε που ο ελληνικός κινηματογράφος παρήγαγε πυρετωδώς…). 

*όταν ήθελαν οι αποχρώσεις στα χείλη να βγαίνουν σκούρες…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.