Milk&Tonic by Inglot

0
969
Για γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση του make-up…

Έψαχνα εδώ και καιρό στην ελληνική αγορά μαντηλάκια για την αφαίρεση του make-up που όμως:

Να αφαιρούν (και) το αδιάβροχο make-up, κυρίως το αδιάβροχο mascara, να μην δημιουργούν πρόβλημα στα μάτια (όπως τσούξιμο, κοκκινίλες κλπ.) και βεβαίως να μην αφήνουν λιπαρό στρώμα & αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

Δε ζητάω πολλά αντιθέτως αρκετοί χρήστες όμοιων προϊόντων θα ήθελαν κάτι τέτοιο… 😉

Βρήκα λοιπόν από την Inglot (ω,ναι, επιτέλους και στην Αττική) τα πολύ καλά έως εξαίρετα υγρά μαντηλάκια για την ολική αφαίρεση (αδιάβροχου και μη) make-up.

Milk&Tonic Make-Up remover wipes (σε συσκευασία των 25 τεμαχίων) και σε πολύ συμφέρουσα τιμή! 😀 Για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Είναι δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς να περιέχουν οινόπνευμα.

Προσοχή από τη στιγμή που θα τα ανοίξετε θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε  μέσα σε τρείς μήνες (για την ασφάλεια της επιδερμίδας σας) όπως ισχύει και για τα mascaras η χρήση τους να περιορίζεται για το πολύ 6 μήνες από τη στιγμή που θα το ανοίξετε για πρώτη φορά.

Μην ξεχνάτε πως όλα προϊόντα είναι που περιέχουν στη σύνθεσή τους συστατικά τα οποία δεν “αντέχουν” αρκετά στο χρόνο.

Όσο πιο “γρήγορα” χρησιμοποιήσετε ένα καλλυντικό προιόν τόσο πιο ασφαλές είναι για την επιδερμίδα σας αλλά και τα μάτια σας. 😉

Στη σύνθεση τους θα βρείτε: νερό από αφέψημα χαμομηλιού (chamomilla recutita-matricaria-flower water), πανθενόλη (panthenol), γλυκερίνη (glycerin), καστορέλαιο (castor oil) κ.α

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.