Καλοκαιρινή κλήρωση/διαγωνισμός για τα 3 χρόνια beautymakeup.gr

58
2726
Τρία είδη shea butter, classic/aloe vera/biolemon

Γιορτάζουμε διότι κλείνουμε τα τρία χρόνια λειτουργίας του site μας και σας κάνουμε δώρο τρία (όσα τα χρόνια) sets από Shea Butters/beurre karité/βούτυρο καριτέ  από την Shea d’Afrique και φυτικών/φυσικών σαπουνιών της Kari Plus έτσι ώστε τώρα το καλοκαίρι να συνδυάσετε τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας με την πλούσια θρέψη και ενυδάτωση του Shea Butter! 😀

100% φυσικά&φυτικά σαπούνια με shea butter και έλαια από την Αφρική. Χωρίς χρώμα/άρωμα/συντηρητικά.

Τρεις τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από ένα set (ένα βούτυρο&ένα σαπούνι).

Τα sets περιλαμβάνουν:

  • Shea Butter classic (100% φυσικό/φυτικό βούτυρο χωρίς πρόσθετα) μαζί με σαπούνι από βούτυρο Shea/Karite&λάδι καρύδας (80% περιεκτικότητας σε βούτυρο, χωρίς πρόσθετα, 100%φυτικό&φυσικό).
  • Shea Butter Aloe Vera (περιέχει εκχύλισμα από φυσική/φυτική αλόη/aloe barbadensis και ελαιόλαδο) μαζί με σαπούνι από βούτυρο Shea/Karite&μέλι (80% περιεκτικότητας σε βούτυρο χωρίς πρόσθετα, 100%φυτικό&φυσικό, το μέλι είναι βιολογικής προέλευσης) και 
  • Shea Butter bioLemon (φυσικό εκχύλισμα βιολογικής καλλιέργειας λεμονιού και φυσικό άρωμα αυτού) μαζί με ένα σαπούνι από βούτυρο Shea/Karite&έλαιο Neem (80%περιεκτικότητας σε βούτυρο, χωρίς πρόσθετα, 100%φυτικό&φυσικό)

Η κλήρωση θα γίνει μέσω εφαρμογής του Facebook. Για να πάρετε μέρος, ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο ή από τη σελίδα του beautymakeup.gr στο Facebook, επιλέξτε την καρτέλα «Κληρώσεις». Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου, ενώ η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά της Abis-Pharma.

Για πληροφορίες μπορείτε να δείτε τα παρακάτω links:

Οι συσκευασίες των butters είναι στα 50ml και οι συσκευασίες των σαπουνιών στα 150g.

Η παραλαβή μπορεί να γίνει (μέσα στο μήνα Ιούλιο μόνο) με τους εξής τρείς τρόπους:
από την Abis Pharma (Νέος Κόσμος, Αθήνα) ταχυδρομικώς ή με courier/τα έξοδα αποστολής χρεώνονται στον παραλήπτη και από το beautymakeup.gr (Αθήνα)

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! 😀

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελειο το θελω πολυ…Σας ευχαριστουμε…

  2. ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ. Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΜΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.