Τι κοινό έχουν Madonna-Cindy Crawford-Marilyn Monroe&Sarah Jessica Parker;

0
1162
Εσείς αν είχατε μία τόσο sexy ελιά που σας χαρακτήριζε, θα την αφαιρούσατε;;;

Έχετε σκεφτεί τι κοινό έχουν η Madonna με Cindy Crawford και τις Marilyn Monroe&Sarah Jessica Parker;

Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας στην χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπο της κάθε μίας (σημειώσατε δε πως η Madonna έχει πολλά έτη όπου έχει προβεί στην αφαίρεση της/ από τις πρώτες φορές που άρχισε τα botoxs…). 😉

Ας μάθουμε όμως λίγα πράγματα για τους μελαγχρωματικούς σπίλους (όπως ονομάζονται στην ελληνική) ή melanocytic nevus/nevocytic nevus (στην αγγλική)

Οι μελαγχρωματικοί σπίλοι, ή πιο απλά αυτού του είδους ελιές περιέχουν αρκετά μελανοκύτταρα και συνήθως εμφανίζονται τις δύο πρώτες δεκαετίες της ζωής μας – αλλά βεβαίως μπορεί να γεννηθούμε και με αυτές μιας και η συχνότητα γεννήσεων βρεφών με ελιές τέτοιου τύπου είναι περίπου ένα στα εκατό…

Καλούνται και ως καλοήθη νεοπλάσματα ενώ άλλου είδους κρεατοελιές ή συγγενείς αυτών μπορεί να εξελιχθούν σε δυσπλασία και αργότερα σε μελάνωμα (δηλαδή μορφή καρκίνου του δέρματος)

Κάποιες φορές τέτοιου είδους ελιές αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα (υποδερμικά) και λόγω των μελανοκυττάρων (υψηλής συγκέντρωσης) παίρνουν σκούρο χρώμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.