Khol/Kohl

0
1034
...δεν δημιουργεί αλλεργικές αντιδράσεις, ιδανικό ακόμη και για ευαίσθητα μάτια 😉

Μου αρέσει πάρα πολύ το Khol (loose powder) από τη σειρά Teracotta και την εταιρεία Guerlain! 😀

Κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις αλλά εγώ προτίμησα τη (σχεδόν) κλασσική μαύρη (01 black) λαμπερή απόχρωση που όμως δεν αγριεύει το βλέμμα μιας και δεν είναι σκούρο matte μαύρο… 🙂 Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και τα εξής: 02 brun dore, 03 blue (μεταξύ indigo blue&turquoise) ή το 04 oriental metal /metallic (off black).

H συσκευασία του είναι πολύ κομψή αλλά και βολική, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε κάθε φορά την ακριβή ποσότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν με δύο τρόπους:

Ο ανατολικός τρόπος χρήσης είναι να ακουμπήσετε το ραβδίο με τη χρωστική στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και αφού κλείσετε το πάνω βλέφαρο τραβώντας πλαγίως το ραβδίο (και ανοίξετε μετά τα βλέφαρα), η χρωστική θα έχει πάει παντού και θα έχετε στη στιγμή βαμμένα μάτια με πολύ ιδιαίτερο τρόπο…

Ο δυτικός τρόπος χρήσης είναι να χρησιμοποιήσετε το ραβδίο με τη χρωστική γύρω από τα βλέφαρα, δηλαδή να περιγράψετε το άνω και το κάτω βλέφαρο ακριβώς μεταξύ βλεφαρίδων και βλεφάρου. Τα μάτια σας και με αυτόν τον τρόπο θα δείχνουν μεγαλύτερα!

 

Η τιμή του είναι κάτω από τα 25 ευρώ…

 

Περιέχει μεταξύ των άλλων: talc (ορυκτό), mica, scorbic acid etc.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.