Βάψτε κόκκινα τα νύχια σας τώρα! (Όπως τα πασχαλινά αυγά…)

0
1736

Μπορείτε και αυτές τις μέρες να χρωματίσετε τα άκρα σας με όμορφα κόκκινα! 😀 Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σας προτείνω μερικά “κόκκινα” που μου αρέσουν πολύ και τα θεωρώ διαχρονικά αλλά και ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου…

Επιλέγω την εταιρία Mavala λόγω της ποιότητας της, της χρωματική γκάμας που περιλαμβάνει, της τιμής αλλά και της συσκευασίας των βερνικιών μιας και τα μπουκαλάκια είναι στα 5ml (δηλαδή σε μία ικανοποιητική ποσότητα ώστε να μη μένει το βερνίκι μέσα στο μπουκάλι και να χαλάει ή να καταλήγει στα σκουπίδια…) και βεβαίως με πολύ καλό πινέλο για άψογο, επαγγελματικό βάψιμο! 🙂

Μου αρέσει πολύ η απόχρωση London no.53 (ίσως γιατί λατρεύω αυτή την πόλη…) και τη θεωρώ all time classic (μπορείτε να τη δείτε και στη φωτογραφία). Αν όμως θέλετε ένα “κόκκινο” λίγο πιο light, λίγο πιο “πορτοκαλί”, τότε δείτε το Los Angeles no.74 ή το Beirut no. 23.

Ρίξτε μία ματιά στα: Fruity no.260 (επίσης όμορφο και “vivid” κόκκινο) αλλά και στα πολύ ιδιαίτερα Rouge Forever no.381 για εσάς που προτιμάτε “σκούρα” και ιδιαίτερα “κόκκινα” μπερδεμένα με magenda…😉 αν όμως θέλετε full magenda επιλέξτε το Ankara no.1!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.