Αν γιορτάζετε…14/02 <3

241
4485

Αν γιορτάζετε το Valentine’s Day <3 την ερχόμενη Τρίτη 14/02 μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό/κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα δύο ζευγάρια σκουλαρίκια (για τρυπημένα αυτάκια) που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες με θέμα την αγάπη (ή αν θέλετε και τον έρωτα) μιας και απεικονίζουν και την καρδιά! <3

Τα ζευγάρια (στα σκουλαρίκια αναφέρομαι ;-)) είναι δημιουργίες φίλης και μπορείτε μέσω του Facebook να δείτε τη σελίδα της εδώ!

Μπορείτε να πάρετε μέρος ή αφήνοντας κάποιο σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο ή κάνοντας tag σε μία από τις δύο φωτογραφίες στη σελίδα μας στο  Facebook!

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!

Η κλήρωση θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και οι δύο τυχεροί/τυχερές θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα 15/02!

 

Η παραλαβή τους θα γίνει μέσω ΕΛ.ΤΑ ή μέσω Courier με χρέωση παραλήπτη, ή με παραλαβή από τον χώρο μας! Αν επιθυμείτε άλλο τρόπο, μπορείτε αφού κερδίσετε να μας το πείτε! 😉

** Παρακαλείσθε να συμμετέχετε με έγκυρα στοιχεία ώστε μετά να μπορούμε να σας στείλουμε email σε περίπτωση που κερδίσετε! 

241 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tα δεξιά σκουλαρίκια (το παζλ με το κοριτσακι του Banksy) τα λάτρεψα!!
    Αν δεν τα κερδίσω, ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξει κι άλλα ιδια η κοπελα για να τ’αγοράσω!

  2. ΘΕΛΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΑΖΛ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ!!!!

  3. Μπορώ να έχω αυτά με το πάζλ? Είναι τόσο τέλεια…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.