Eyebrow fix by H&M

2
962
με την πρώτη ματιά, λόγω της συσκευασίας νομίζεις πως είναι διάφανο και άχρωμο lip gloss... :-p

Περίμενα την επόμενη εβδομάδα για να αγοράσω από το Λονδίνο πολλά και φθηνά (εννοείται καλά ποιοτικά) διάφανα και χωρίς χρώμα mascara για τα φρύδια (μου) και για τη δουλειά μου…

Εντελώς τυχαία όμως, βρέθηκα σε κεντρικό κατάστημα H&M στην Αθήνα και είπα να περάσω από το τμήμα των καλλυντικών της επώνυμης φίρμας…

Σημειώστε δε πως δεν είχα ούτε πολύ χρόνο αλλά ούτε αρκετά χρήματα.

Βρήκα λοιπόν το Eyebrow fix (με πλήρη αναφορά σύστασης στην πίσω μεριά της συσκευασίας και χώρα κατασκευής την Ιταλία), στα 10.5 ml.

Χάρηκα ιδιαιτέρως μιας και βρήκα κάτι που μου χρειαζόταν άμεσα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, βεβαίως πήρα μόνο ένα για να το δοκιμάσω – έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη διάρκεια που είχε – αν χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους fixateur, σας το συνιστώ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α, δηλαδή κρατάει τα φρύδια στη θέση τους; Γιατί αυτό που έχω από τα Body Shop δεν είναι και πολύ καλό… Αν το συγκεκριμένο τζελ από το H&M κάνει καλά τη δουλειά του, βρήκες θησαυρό!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.