Get Adobe Flash player

Βότανα με μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα

  • Αμύγδαλο, (prunus dulcis) όπως δε το αμυγδαλέλαιο που χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά είδη καλλυντικών αλλά και αυτούσιο ή σαν λάδι βάση για την αρωματοθεραπεία…

Δείτε τις σχετικές πληροφορίες/συνέχεια για το άρθρο εδώ! 😀

Πείτε μας την άποψή σας!

Αρχείο
Δεκέμβριος 2011
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ   Ιαν »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Επιλογές