Fresh Line Aromatherapy

0
901

Μπάλες (spa) αρωματοθεραπείας από την Fresh Line! 😀 Με πολύ απλή χρήση μιας και τη ρίχνετε στη γεμάτη με νερό μπανιέρα σας!

Έχετε πρόβλημα κυτταρίτιδας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ολοκληρωμένη σειρά (τόσο για πρόληψη όσο και για συντήρηση) με κύρια συστατικά: κισσό-μαύρο πιπέρι-καφεΐνη, η χρήση δε της αρωματοθεραπείας στο σπίτι 1-3 φορές την εβδομάδα βοηθά πάρα πολύ!!! 😉

Αρωματοθεραπεία στο σπίτι και για τους άντρες με: σανδαλόξυλο-λεβάντα-μύρο-λιβάνι-ξύλο κέδρου-φασκόμηλο-μάραθο&άρνικα, βοηθούν πολύ ιδίως στην παρούσα φάση όπου όλοι χρειαζόμαστε μικρές και προσιτές στιγμές προσωπικής φροντίδας στην άνεση του σπιτιού μας…

Αν θέλετε να συνδυάσετε χαλάρωση&ηρεμία αλλά και θρέψη της επιδερμίδας επιλέξτε τη σειρά που έχει: βανίλια-musk-γλυκάνισο-χαμομήλι-κανέλα-αχιλλέα-σύμφυτο-γάλα.

Τέλος, “χαρίστε” αναζωογόνηση&τόνωση με περγαμόντο-λεβάντα-δεντρολίβανο-μάραθος-λεμόνι-ξύλο κέδρου-τζίντζερ&δυόσμο.

Στα καταστήματα/corners της εταιρείας μπορείτε να γνωρίσετε όλες τις σειρές για την περιποίηση του σώματος (και όχι μόνο) και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.