L’Or De Vie – La Crème Riche

0
1322
βάζο στα 50ml, υπάρχει και refill!

Από τη σειρά L’Or De Vie, ή La Crème Riche δηλαδή η πιο “πλούσια” σε υφή κρέμα προσώπου της σειράς. Έχει σύνθεση και δράση αντιοξειδωτική, έτσι ώστε να προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση και την περιβαλλοντική μόλυνση (γενικώς από ότι αποτελεί “ελεύθερη ρίζα” και επιβαρύνει την επιδερμίδα).

Η συγκεκριμένη κρέμα λόγω της πολύ πλούσιας σύνθεσης, είναι ιδανική για την πολύ ξηρή επιδερμίδα αλλά και την ξηρή. Πολύ άνετα δε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανονική επιδερμίδα αλλά και μεικτή ως μάσκα-μιας και μπορείτε να την απλώσετε και να την αφήσετε ακόμη και ώρα! 😉

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, “θωρακίζεται”, γίνεται πιο λεία και απαλή!

Μεταξύ των άλλων περιέχονται τα εξής φυτικά: limnanthes alba(meadowfoam)seed oil, butyrospermum parkii(shea butter)extract, magnifera indica(mango)seed butter, sapindus mukurossi peel extract, vitis vinifera(grape)vine extract, malva sylvestris(mallow)extract, cyanotis arachnoidea root extract etc.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.