“Άφησε”το γάμο και πήγαινε για…

0
851

Αυτή είναι η άποψη μου εδώ και πολλά πολλά χρόνια περί του γάμου (και δε για τον θρησκευτικό γάμο). Ίσως είναι και ένας λόγος να μην παρευρίσκομαι σε γάμους (και εννοείται βαπτίσεις) μιας και δεν μπορώ να ανεχτώ την όλη διαδικασία των στερεοτύπων αλλά και λόγω ιδεολογίας, όπως:

Ναός (συνήθως ορθόδοξη εκκλησία&στου διαόλου τον …) αλλά το άλλο που (δυστυχώς το 90% των Ελληνίδων* το έχουν… 🙁 ) μορφολογικά όταν μπαίνουν στη διαδικασία να επιλέξουν φόρεμα** για την τέλεση του μυστηρίου, επιλέγουν είτε λευκό είτε ιβουάρ είτε όλα αυτά τα ξενερουάρ πολύ ανοιχτόχρωμα υφάσματα χωρίς ίχνος προσωπικού γούστου σε συνδυασμό πάντοτε με την τόσο υπέροχη συνήθως ultra kitsch κόμμωση***… 😛

Ευτυχώς όσες φορές με έχουν επιλέξει για το make up, ευτυχώς ξαναλέω, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να χρησιμοποιήσω τεχνικές&χρώματα που μόνο δεν κολακεύουν αλλά πολλές φορές κάνουν ακριβώς το αντίθετο από το να αναδεικνύουν την ομορφιά και την διαφορετικότητα! 😀

Κατά τη γνώμη μου (πάντοτε) καλό θα ήταν αν σας αρέσει η καλαισθησία αλλά και η διαφορετικότητα, να ψαχτείτε λίγο…ίσως και πολύ.

Αξίζει.

Δείτε τι γίνεται και έξω, κακό δεν είναι…

 

 

* οι “γαμπροί” μη νομίζετε πως εξαιρούνται!

** όχι μόνο φόρεμα, αλλά και πατούμενο, κόσμημα κ.α

*** είπαμε, συνήθως ξανθό…τύφλα να έχει το Skadinavian block…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.