Αποτρίχωση πλάτης

0
797

Συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι που οι περισσότεροι άντρες ζητούν να κάνουν αποτρίχωση στην περιοχή της πλάτης/ώμων και κορμού!

Ίσως γιατί το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να αποκαλυφθεί η περιοχή αυτή περισσότερο από κάθε άλλη εποχή λόγω διακοπών/μπάνιων&ηλιοθεραπείας.

Τα βήματα είναι απλά. Απλώνουμε το κερί ή όποιο άλλο αποτριχωτικό μέσο (όπως χαλάουα ή ακόμη και αποτριχωτική κρέμα) κατά τη φορά των τριχών πάντοτε και αφαιρούμε από την αντίθετη φορά!

Όσες τρίχες είναι πολύ κοντές και δεν βγαίνουν, μπορούμε να τις αφαιρέσουμε με μεταλλική τριχολαβίδα -κοινώς τσιμπιδάκι- αφού βεβαίως πρώτα το έχουμε περάσει με λίγο οινόπνευμα ή οξυζενέ.

Προσοχή! Δεν κάνουμε αποτρίχωση και μετά πάμε στην παραλία ή στο solarium… Όχι, πρέπει το δέρμα να “ξεκουραστεί” για 12-48 ώρες. Βεβαίως μπορείτε να πλυθείτε με ουδέτερο σαπούνι/αφρόλουτρο χωρίς όμως να τριφτείτε. Επίσης μπορείτε να απλώσετε λίγο φυσικό έλαιο π.χ αμυγδαλέλαιο, χαμομηλέλαιο, βαλσαμέλαιο κλπ. ή κάποιο body milk χωρίς άρωμα ή ακόμη και nivea. 🙂

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.