Πολύ αγαπημένα βερνίκια νυχιών :-P

7
1847
το καλοκαίρι η εμφάνιση των νυχιών μας, μας απασχολεί πολύ περισσότερο...το χρώμα;

Έχω κάποιες εταιρείες που προτιμώ περισσότερο όταν θέλω να περιποιηθώ  τα άκρα μου και πιο συγκεκριμένα τα νύχια μου… 🙂

  • China Glaze/κυριολεκτικά τη λατρεύω διότι η ποιότητα της είναι αξεπέραστη! 😀 Έχει τεράστια γκάμα χρωμάτων&συνθέσεων-υφών. Απλώνεται πολύ καλά και έχει πολύ πολύ μεγάλη αντοχή&διάρκεια! Έχω δοκιμάσει επίσης και άλλα προϊόντα της για τα νύχια, με έχουν αρκετά ικανοποιήσει.
  • Zoya/δεύτερη λατρεμένη εταιρεία, με μικρότερη χρωματική γκάμα αλλά πολύ ενδιαφέρουσα. 😉 Απλώνεται πολύ εύκολα και στεγνώνει επίσης πολύ γρήγορα. Αρκετά ικανοποιητική αντοχή…
  • Orly/εξαίρετη εταιρεία-πρωτοπόρος σε ότι αφορά το νύχι! 🙂 Σε όλα της πρώτη ποιότητα…ακόμη και στο μπουκάλι(όταν πάρετε θα καταλάβετε…)
  • Jessica/πολύ καλή, με επίσης ενδιαφέρουσα χρωματική γκάμα αλλά όχι και τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής(προϊόντος μέσα στο μπουκάλι/έτυχε;;;)
  • Peggy Sage/μου αρέσει πολύ μόνο επειδή έχει μεγάλη χρωματική γκάμα και δημιουργεί “τάσεις” στο χρώμα του νυχιού, η διάρκεια όμως δεν είναι ικανοποιητική όπως και η αντοχή…Προτιμώ τα προϊόντα που έχει για makeup!

Τα σχόλια επί των brands είναι καθαρά προσωπικά… 😛

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως θα μπορούσα να προμηθευτώ βερνίκια China Glaze / Zoya εφόσον στην πόλη μου δεν υπάρχουν ;; Διαβάζω τις official σελίδες αλλά δεν βρίσκω τίποτα σχετικά με Ελλάδα. Γνωρίζεις μήπως επίσημους αντιπροσώπους ;;

  2. Μου βγάζει ένα μαγαζί στο περιστέρι, όχι την επίσημη σελίδα του .. Αυτο εννοείς ;

  3. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ FAN ΣΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ZOYA ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ 350 ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CELEBRITY BEAUTY GROUP ΤΗΛ.2105055829 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.