Bochéry nature

1
1014
Nanoface for our face!

Από την σειρά Nanoface και την εταιρεία Bochéry nature σας παρουσιάζω τρία προϊόντα (τα οποία δοκίμασα) και μου άρεσαν πολύ!!!

  • Eye Cream: Αναδομεί δραστικά την περιοχή γύρω από τα μάτια. Περιέχει ένα Νεωτεριστικό Αναδομητικό Νανο-Σύμπλοκο* το οποίο μειώνει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους . Επαναφέρει την ενυδάτωση, καταπολεμά τις σακούλες και τα πρηξίματα, φωτίζει και ανανεώνει την περιοχή των ματιών αφηνοντάς την φωτεινή&λαμπερή! 🙂 Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Μπορείτε μετά να προχωρήσετε άνετα στο make up!
  • Moisturizing Day Cream: Προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ελαστικότητα και αντιοξειδωτική προστασία. Συνδυάζει το Νεωτεριτιστικό Αναδομητικό Νανο-Σύμπλοκο με μικρό-υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει ενυδάτωση σε 24ώρη βάση. Συντελεί στην αύξηση της ελαστικότητας και την οξυγόνωση των κυττάρων. Δεν έχει λιπαρή σύσταση/υφή. Απλώνεται στο δέρμα και απορροφάται σχεδόν αμέσως αφήνοντας την ελαστική και λεία! 😉 Ιδανική σύσταση/υφή και για μεικτές ή ολίγον λιπαρές επιδερμίδες!
  • multi anti-ageing face cream 😀

    Anti-ageing Cream: Χρησιμοποιείται τόσο για την πρόληψη αλλά και για να δράσει στα ήδη υπάρχοντα σημάδια του γήρατος! Περιέχει και αυτή το Αναδομητικό Νανο-Σύμπλοκο δημιουργώντας έτσι ένα προϊόν με ισχυρή αντιγηραντική προστασία. Η χρήση του διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου&μειώνει τις λεπτές γραμμές αλλά και το βάθος των ρυτίδων. Αναδομεί και θρέφει αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και ξεκούραστη. 😀 Η χρήση της δεν περιορίζεται μόνο μία φορά την ημέρα… αν θέλετε τη χρησιμοποιείτε πρωί&βράδυ.

*Το Νεωτεριστικό Αναδομητικό Νανο-Σύμπλοκο αποτελείται από ολιγοπεπτίδιο μέσα σε λιποσώματα, ώστε να επιτυχγάνεται η μέγιστη διείσδυση του δραστικού συστατικού στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας (με το καλύτερο αποτέλεσμα βεβαίως).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξέχασα να σας πω πως όλα τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και επίσης ότι είναι υποαλλεργικά&δερματολογικά ελεγμένα!!! 😀

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.