Turnaround by Clinique

0
1484
βοηθά στη σταδιακή και ήπια απολέπιση της επιδερμίδας

Η εταιρεία Clinique έχει δύο πολύ καλά προϊόντα για την περιποίηση και λάμψη της επιδερμίδας. Από τη σειρά Turnaround το συμπηκωμένο ορό Concetrate visible skin renewer *και τη μάσκα Istant Facial Mask.

Τα χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα, βασικά τη μάσκα μόνο μία φορά με βουρτσάκι 2πλής φοράς (επαγγελματικό) και τον ορό δις (πρωί και βράδυ). Μπορώ να πω πως ήδη από το πρώτο 24ώρο είδα διαφορά στην επιδερμίδα μου δια της αφής, δηλαδή επιδερμίδα πιο απαλή. Μετά την τρίτη μέρα είδα διαφορά και χρωματική δηλαδή λιγότερες δυσχρωμίες λόγω ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου (κυρίως γύρω από τη μύτη και στη ρινοπαρειακή αύλακα).

Η μάσκα βεβαίως κάνει τη μεγάλη διαφορά μιας και απολεπίζει σχεδόν τέλεια βασίζεται στη microdermabrasion/μικροαπολέπιση (προσοχή μην τη χρησιμοποιήσετε αν έχετε έντονες ευρυαγγείες, πληγές ή ακμή). Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει αφήνοντας το δέρμα απαλό, λείο και φωτεινό! 😀

Συνεχίζω να το χρησιμοποιώ! Το συστήνω σε όποιον/όποια θέλει να βελτιώσει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας αλλά και σαν μία εβδομαδιαία θεραπεία απολέπισης στο σπίτι! 😀

* στην Ελλάδα το βρίσκω στα 50 ml/εκτός Ελλάδας μπορείτε να το βρείτε και στα 30ml

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.