Make up για πράσινα μάτια

2
1116
green colors for green eyes! 😉 (photo by google)

Είμαι οπαδός της θεωρίας που υποστηρίζει πως τα πράσινα μάτια μπορούν και σίγουρα δείχνουν ωραία όταν περικλείονται από χρώματα που έχουν πράσινο ή που το χρώμα του μακιγιάζ “φτάνει” πολύ κοντά στο χρώμα των ματιών… Ίσως το υποστηρίζω αυτό διότι τα δικά μου μάτια είναι πράσινα σε αποχρώσεις του σκούρου και ιδιαίτερου πράσινου που θυμίζει κάτι σε λαδί 😛 και όποτε χρησιμοποιώ χρώματα σε πράσινες αποχρώσεις μου αρέσουν πάρα πολύ!

Μην ξεχνάτε τη χρήση και απόχρωση της μάσκαρα!

Βεβαίως κάτι άλλο που ταιριάζει και γοητεύει τα πράσινα μάτια είναι το χρώμα τις mascara…άλλοτε καφέ (για neutral/nude ή και καθόλου make up), σίγουρα μαύρη για κάθε περίσταση (all time classic) αλλά και αποχρώσεις του μωβ ή του μπορντώ ταιριάζουν πάρα πολύ και δίνουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα! 😀

“Πειραματιστείτε” λοιπόν μπροστά από τον καθρέφτη σας και τραβήξτε φωτογραφίες! Όποιες σας αρέσουν πιο πολύ θα είναι γιατί θα έχετε επιλέξει τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς για εσάς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.