Χειμώνας, κρύο και επιδερμίδα

0
1042
photo by flickr and Georgo 10

Το χειμώνα η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από εντατική περιποίηση. Τι μπορείτε να κάνετε;

Σε πρώτη φάση χρησιμοποιείτε μία με δύο φορές την εβδομάδα απολεπιστικό προϊόν για το πρόσωπο/επιλέξτε κάποιο ιδανικό για τον τύπο της επιδερμίδας σας αλλά κια για τις ανάγκες που έχει. Προσοχή εδώ, διότι αν έχετε επιδερμίδα με ακμή δε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε απολεπιστικό προϊόν ιδίως τύπου scrub, gommage etc. Μπορείτε ιδανικά να χρησιμοποιήσετε ειδικά παραφαρμακευτικά προϊόντα ή ότι περιέχει tea tree! 🙂

Χρησιμοποιείτε ενυδατική/προστατευτική κρέμα για το πρόσωπο τα μάτια (τα χείλη και τα χέρια σας) τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα-εννοείται και προ του ύπνου.

“Ενισχύστε” το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας με λίγο πιο σκούρα πούδρα προσώπου (1-2 τόνους το πολύ) ή με λίγο bronzing powder που μάλλον θα σας έχει μείνει από το καλοκαίρι… 😉 Σε περίπτωση δε που δε σας αρέσουν τόσο οι bronze αποχρώσεις αλλά οι πιο rose/healthy, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα αγαπημένα σας blushers με φειδώ όμως και σίγουρα όχι για εσάς που έχετε έντονη ευρυαγγεία στα μήλα.

Τα χείλη σας επιχρωματίστε με πολύ ενυδατικά κραγιόν ή lip balms! 🙂 και προστατέψτε τις βλεφαρίδες σας με ενυδατικού τύπου mascara αλλά και με ειδικά προϊόντα προ του ύπνου.

Προτεινόμενα προϊόντα:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.