Αιθέρια έλαια και ρούχα

2
981
photo by flickr.com&Henna Sooq

Η χρήση των αιθέριων ελαίων δεν έχει περιορισμούς!*

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια και στα ρούχα σας (υφάσματα κ.α). Ένας από τους πιο κατάλληλους τρόπους είναι κατά τη διάρκεια του σιδερώματος ή μέσα στην ντουλάπα σας, αφού μπορείτε να τα ψεκάσετε με νερό το οποίο περιέχει κάποια από τις αγαπημένες** σας μυρωδιές σε μορφή αιθέριου ελαίου!

Σε ένα μπουκαλάκι(με vaper)βάλτε όσο νερό βρύσης παίρνει και προσθέστε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου-όχι πάνω από 5 σταγόνες/μην ξεχνάτε πως πριν από κάθε ψεκασμό θα πρέπει να αναταράσσετε το μπουκαλάκι για να ανακατευτεί το έλαιο με το νερό.

Μην ξεχνάτε πως μόνο τα 100% καθαρά φυτικά αιθέρια έλαια δεν αφήνουν λεκέδες σε υφάσματα! 😉

* Η χρήση των αιθέριων ελαίων πρέπει να γίνεται με φειδώ και πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού/αρωματοθεραπευτή/αισθητικού/ειδικού κ.α.

**Προσοχή: σε περίπτωση που έχετε αλλεργία, μη χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση το αντίστοιχο έλαιο. Μην ξεχνάτε πως είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε έλαιο για δερματική χρήση και όχι για αρωματισμό χώρου-μιας και τα ρούχα έρχονται σε απ’ευθείας επαφή με το δέρμα μας! Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε τα έλαια αδιάλυτα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πωσ μπορω να αγορασω εθαιρια ελαια κ ποιεσ ειναι οι τιμεσ τουσ?

  2. Ανατρέξτε σε sites που πωλούν αιθέρια έλαια για να δείτε τιμές σε αυτά που σας ενδιαφέρουν…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.