Κερδίστε ένα ζευγάρι μπότες Whooga ugg boots

1
1128

Τώρα που έχει χειμωνιάσει για τα καλά, είναι μια καλή εποχή για να κερδίσετε ένα δωρεάν ζευγάρι μπότες Whooga Ugg. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στο newsletter τους. Η εταιρεία κάνει κλήρωση στο τέλος κάθε μήνα για νέους νικητές, και μπορείτε να συμμετέχετε κανονικά και από την Ελλάδα.

Οι μπότες Whooga Ugg είναι πολύ ζεστές και άνετες! 😀 Ιδανικές για εσάς που θέλετε να “κρατάτε” τα πόδια σας ζεστά αλλά με επιπλέον άνεση*! 😉 Περιέχουν μαλλί από προβατάκι πολύ ζεστό! Το merino grade wool το οποίο κρατά ζεστά τα κάτω άκρα μας (και πιο πολύ ακόμη τα δάκτυλα των ποδιών μας) πολύ περισσότερο από τα κοινά τύπου fleece υφάσματα που ξέρουμε…

Επίσης, αν θελήσετε να αγοράσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκ πτωτικό κουπόνι που δημιουργήθηκε για τους αναγνώστες του blog μας: 825BEAUTY. Με αυτό, θα έχετε έκπτωση 10% για τις αγορές σας αυτή την εβδομάδα. Απλά, κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας, εισάγετε αυτόν τον κωδικό.

Δείτε τα, αποκτήστε τα και αγαπήστε τα!

* Ιδίως αν σκέφτεστε να επισκεφτείτε τον ερχόμενο Γενάρη το IMATS of London 😉 θα ήταν ιδανικό να τις έχετε μιας και κρατούν τα πόδια μας ζεστά (από το κρύο και την υγρασία του Λονδίνου) αλλά και άνετα (από το “ξεποδάριασμα” που είναι “must” για όταν πάμε εκεί…).

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.