Cellular eye contour mask&cream

5
985
Δοκιμάστε τα προϊόντα σαν μία ολοκληρωμένη θεραπεία ινστιτούτου και την κρέμα ματιών σε καθημερινή βάση στο σπίτι σας! 🙂

Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ένα προϊόν για την περιοχή γύρω από τα μάτια: την κρέμα cellular eye contour cream με συχνότητα δις τη μέρα (πρωί&βράδυ) και μία μάσκα: cellular eye contour mask με δύο περίπου εφαρμογές ανά την εβδομάδα. 🙂 και τα δύο είναι της εταιρείας Yellow Rose και προορίζονται για χρήση εντός καμπίνας.* Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα.

Στα tags αυτού του άρθρου μπορείτε να δείτε μερική από τη σύσταση των προϊόντων. Ενδεικτικά αναφέρω πως περιέχουν φυτικής προελεύσεως βλαστοκύτταρα, ολιγοπεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Η σύστασή τους είναι ιδανική για να περιορίσει ρυτίδες/μαύρους κύκλους/πρηξίματα και χαλάρωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

*αλλά και σε συσκευασίες για λιανική πώληση/επικοινωνήστε με το beautymakeup.gr για περαιτέρω πληροφορίες.

www.yellowrose.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλω να ρωτήσω αν έχεις να προτείνεις κάτι για την περιοχή γύρω από τα χείλη, για πρόληψη των ρυτίδων.

  2. Προτείνω για τις ηλικίες μέχρι και 35 ετών να χρησιμοποιούν την κρέμα ημέρας (ή σε περίπτωση που χρησιμοποιούν και νύκτας) στην εκεί περιοχή δηλαδή στο άνω χείλος να κάνουν κάθε μέρα massage με το προϊόν. Αν όμως ανήκουν σε μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα ή έχουν ήδη πρόβλημα-ανεξαρτήτως ηλικίας, τότε καλό θα ήταν να επιλέξουν κάποιο προϊόν ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή του άνου χείλους. Τι να πω στο εμπόριο υπάρχουν πολλά, επιλέξτε κάτι με υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή του! 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.