Re-Nutriv by Estee

0
763
Περιμένω γνώμες σας για τα προϊόντα της σειράς Re-Nutriv 😉

Πριν από καιρό είχα δοκιμάσει* από τη σειρά Re-Nutriv από την Estee Lauder το Intensive Hydrating Creme Cleanser και την Intensive Lifting Creme. Βρήκα και τα δύο προϊόντα εξαίρετα μιας και ενώ έχω μεικτή επιδερμίδα, “συνεργάστηκαν” απόλυτα μαζί της αφήνοντας απαλή και λαμπερή επιδερμίδα  χωρίς ίχνος ξηρότητας και “τραβήγματος”!

Λίγες μέρες πριν πήρα στα χέρια μου το φυλλάδιο παρουσίασης της σειράς Re-Nutriv (luxury skincare) by Estee Lauder και με έβαλε σε πειρασμό να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα από τη “χρυσή” και “πλατινένια” σειρά της! 🙂

Θα με ενδιέφερε αρκετά να μάθω τι γνώμη σας 🙂 πάνω σε κάποιο προϊόν των σειρών αυτών (αποτέλεσμα, υφή, χρήση … ακόμη και άρωμα αυτού). Κυρίως δε για τα: Intensive Smoothing Hand Cream, Intensive Lifting Creme for Throat and Decolletage, Revitalizing Comfort Eye Cream etc.

*και έχω αναρτήσει άρθρο για αυτά: www.beautymakeup.gr/2010/03/renutrivbyesteelauder/

www.esteelauder.com/product/666/3062/Product-Catalog/Re-Nutriv/Collections/Revitalizing-Comfort/Re-Nutriv/Revitalizing-Comfort-Eye-Creme/index.tmpl

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.