Beauty wonder oil

2
1068
Από τα καλύτερα body oils που έχω δοκιμάσει με μοναδικό άρωμα! 😀

Από τη σειρά Swedish Spa και την Oriflame ένα εξαίρετο προϊόν για την περιποίηση τόσο του σώματος όσο και των μαλλιών! 😀

Το Beauty wonder oil (with hydracare+) είναι λάδι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα (κατά τη διάρκεια του ντους σε νωπή επιδερμίδα ή αμέσως μετά πριν σκουπιστείτε, σε επιδερμίδα στεγνή και καθαρή αλλά γιατί όχι και σαν λάδι για massage! :-)) Δεν είναι πολύ λιπαρό και απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα!!! 😀

Το beauty wonder oil μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σαν έλαιο τροφής για τα ξηρά μαλλιά (εάν δε το χρησιμοποιείτε σε στεγνά μαλλιά και κυρίως στις άκρες τους, αφήνοντάς το περίπου 15′ πριν από κάθε λούσιμο!)

Βεβαίως η τιμή του είναι κάτω από 10 euros! 😉

www.oriflame.gr

Το προϊόν αυτό περιέχει μεταξύ των άλλων ginger*zingiber officinale extract (και σε αυτό οφείλει το υπέροχο άρωμα του 😉 / επίσης το καθιστά ιδανικό για massage αδυνατίσματος :-P) αλλά και ηλίανθο (helianthus annus seed oil), cocos nucifera, furcellaria lumbricalis extract, olus oil etc.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.