Καλοκαιρινός Διαγωνισμός

15
1090

Αφού το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, το beautymakeup.gr διοργανώνει νέο διαγωνισμό και σας προσφέρει 3 αποτριχώσεις σώματος & από ένα βερνίκι νυχιών για να βγείτε στις παραλίες και να δροσιστείτε!

Για να συμμετέχετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα comment με το όνομα σας. Την Κυριακή 18 του μήνα θα γίνει κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχετε με τον αριθμό του σχολίου σας.

Όροι:

  • Ο κάθε τυχερός έχει το δικαίωμα να κερδίσει μόνο μία αποτρίχωση, ενώ έχει το δικαίωμα συμμετοχής με ένα σχόλιο μόνο. Οι αποτριχώσεις θα γίνουν στον χώρο μας, οπότε είναι απαραίτητη η παρουσία σας στην Αθήνα.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχουν σωστά στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε περίπτωση που κερδίσετε.
  • Οι κληρώσεις θα γίνουν μέσω κάποιας υπηρεσίας όπως το Random.org, και θα κρατηθεί video από τη διαδικασία.
  • Οι αποτριχώσεις θα γίνουν με ραντεβού. Μπορείτε να πάρετε μέρος ακόμα και αν δεν μένετε Αθήνα, αρκεί να είστε στην Αθήνα κάποια στιγμή το πολύ μέχρι τις 8 Αυγούστου και να το αναφέρετε στο σχόλιό σας.
  • Η επικοινωνία θα γίνει την ίδια ή την επόμενη μέρα της κλήρωσης, μέσω του email που θα δηλώσετε στο  σχόλιό σας (ή σε προσωπικό μήνυμα σε όσους συνδεθούν με facebook), ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν και με ανάρτηση στο site.

Καλή Επιτυχία!!!

(Photo: CharlesLeePhotography)

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Antres pou exoun anagkh thn apotrixwsh mporoun na paroun meros sto diagwnismo??? :p :p

  2. Πάρα πολύ ωραίος διαγωνισμός !!! Αναμένω με αγωνία τα αποτελέσματα !!! Καλό Καλοκαίρι !!!

  3. Ωραία ιδέα! Εμείς οι επαρχιώτες όμως θα βγούμε με την τρίχα στα βραχάκια? ((:

  4. ο,τιδήποτε σχετίζεται με ομορφιάααααααααααα τρελαίνομαι!!καλό καλοκαίρι!!!

  5. spiti sou eimai den feugw mexri na mou tis bgaleis oles..ntaxei oxi ki oles mallon ..mia fora eixa kanei sta apokrufa kai perpataga san ton john wayne ta pistolia mono mou leipan 😐

  6. Πολύ αργά το είδα! Αυτές οι ενημερώσεις δεν κάνουν δουλειά(στο φβ εννοώ) δεν έμπαινα και συχνά στο νετ και ….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.