Gillette for men

0
917
αρκετά καλό scrub με ήπια θερμαντική δράση... 😉

Με αυτό το άρθρο αρχίζει μία νέα ενότητα η οποία απευθύνεται στο αντρικό κοινό (και σε όποιους ενδιαφέρονται για τα αντρικά προϊόντα… 😉 ).

Νέος μήνας λοιπόν και πολύ κοντά στο καλοκαίρι…όχι δε θα σας παρουσιάσω κάποιο αντηλιακό προϊόν ή κάποιο προϊόν που να προσδίδει ηλιοκαμένη όψη – ακόμα, αλλά δύο νέα προϊόντα από την πολύ γνωστή εταιρεία – κολοσσό στην αντρική περιποίηση την Gillette!

  • Thermal scrub (pre shave) : απολεπιστικό προϊόν σε μορφή γέλης (gel)  σε αραιή μορφή και με πολύ ψιλό κόκκο. Για να χρησιμοποιηθεί πρέπει η επιδερμίδα να είναι καθαρή και ελαφρά νωπή. Το gel πρέπει πρώτα να απλωθεί στα χέρια σας και να δουλευτεί και μετά στην επιδερμίδα. Προσδίδει ήπιο αίσθημα θερμότητας – ανεκτό… Ξεβγάζετε με κρύο νεράκι και συνεχίζετε τη διαδικασία του ξυρίσματος ως συνήθως. Άρεσε πολύ! 😉
  • Moisturizer (after shave) – (glycerin, panax ginseng root extract, hydrogenated castor oil, lactic acid etc) : Κλασσικό ενυδατικό προϊόν για μετά το ξύρισμα (και όχι μόνο). Έχει τονωτική δράση στην επιδερμίδα αλλά και αντιοξειδωτική. Λεπτόρρευστο και εύκολα απορροφήσιμο από το δέρμα.

www.gillette.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.