Sephora οδός Ερμού (ή πως απέκτησα το kabuki flex)

8
1260

Πήγα πολύ πρόσφατα στο κατάστημα της αλυσίδας Sephora στην οδό Ερμού λίγο πιο κάτω από το Σύνταγμα. 🙁

Η ώρα που πήγα ήταν μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος αλλά παρόλα αυτά δεν είχε κόσμο (άρα το προσωπικό του καταστήματος δεν ήταν απασχολημένο με το να εξυπηρετήσει τους πελάτες που ερχόντουσαν – έστω και ελάχιστοι και χωρίς να αγοράζουν αλλά μόνο για να δουν…). Έμεινα πολύ ώρα εντός καταστήματος (πάνω από ώρα) μιας και είχα πάει με μία φίλη – συνάδελφο και εκτός από αυτά που ήθελα να δω εγώ έπρεπε και κάποιος x χρόνος να αφιερωθεί και στα δικά της ενδιαφέροντα περί  προϊόντων μακιγιάζ…

το επέλεξα για να το χρησιμοποιώ ανοιχτό...αλλά δεν είναι και άσχημο ως kabuki 🙂

Λοιπόν,  βασικά πήγα για να πάρω 3 πινέλα και πιο συγκεκριμένα ένα πινέλο που είδα πριν από λίγες μέρες να διαφημίζεται σε πολύ γνωστή ελληνική εφημερίδα. Το διπλό πινέλο 2 in 1 kabuki flex by Sephora . Αφού λοιπόν μπήκα στο κατάστημα και είδα κάποια προϊόντα πήγα στο stand όπου μου είπαν πως θα βρω τα πινέλα που ήθελα.Όλα καλά μέχρι εδώ, μιας και βρήκα τα 2 από τα τρία πινέλα που ήθελα αλλά όχι το double kabuki… Ρώτησα λοιπόν μια υπάλληλο (και επίσης της έδειξα και το συγκεκριμένο πινέλο σε φωτό ώστε να μη γίνει παρανόηση για το πιο πινέλο έψαχνα) η οποία μάλλον δεν ήξερε τι της γινόταν μιας και μου είπε πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει το πινέλο στο stand τότε δεν το έχουν και κάποια στιγμή θα το φέρουν στο κατάστημα…αλλά και πάλι δεν είχε ιδέα…. Το πινέλο τελικά ευρέθη όταν πήγα να πληρώσω τα άλλα δύο που πήρα μιας και δίπλα από τα ταμεία είχαν ειδικό stand  για το συγκεκριμένο kabuki….

Το πινέλο kabuki flex no 53 λοιπόν ήρθε στο σπίτι και πλύθηκε επιμελώς με φυσικό σαπούνι και δροσερό νεράκι 🙂 Η αλήθεια είναι πως ξέβαψε κατά τη διάρκεια του μπάνιου του αλλά δεν έχασε το χρώμα του. Η τρίχα είναι φυσική. Δεν έχασε τη φόρμα του αλλά έχασε λίγες τριχίτσες…Πως θα το χρησιμοποιήσετε όμως σε περίπτωση που το αποκτήσετε;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κλειστό σαν kabuki brush για να απλώσει loose powder ή προιοντα για ηλιοκαμένη όψη… Ιδανικό και για compact προιόντα.

Όταν ανοιχτεί “μεταμορφώνεται” σε διπλό πινέλο και πιο συγκεκριμένα σε πινέλο με κοφτή γωνία ή λοξό. Ιδανικό να χρησιμοποιηθεί για άπλωμα του blusher ή για να δημιουργήσετε ωραίες σκιάσεις στην επιδερμίδα με μαλακό αποτέλεσμα! 😉

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπερδεύτηκα λίγο μάλλον δεν είμαι για σύνθετες καταστάσεις καισύνθετα πινέλα, αλλά θέλω να ρωτήσω, δεν είναι κακό να ξεβάφει από την πρώτη στιγμή?

  2. Βασικά αυτό για το χρώμα το έγραψα διότι έχω επιχρωματίσει το πινέλο. Προτιμώ τα πινέλα όπου η τρίχα τους παραμένει φυσική στο χρώμα…

  3. tha mporousate ne eixate grapsei apla gia to pinelo tis plirofories pou thelate,ola ta ala pou akrivos aposkopousan?pou pige i sinadelfiki allhlleghi??kai oi ergazomenes ekei aisthitikoi einai.akoma omos kai an den einai eseis ti akrivos fantasioneste oti eisaste?sas perase pote apo to mialo oti tha mporousate na dimiourgisete provlima se kapoia ergazomeni?sto onoma tis eleutherias tou logou den mporei o kathenas mas na kritikarei me tetoia empatheia kai katino-eironeia kosmo en ora ergasias.kai min kanete ton kopo na mou peite peri mi eksipiretisis mpla mpla mpla…ti na kanoume kapoies aisthitikoi “kakopesan” kai douleuoun se katastimata,den throniazontai stin polithrona tous kai ektokseuoun aerologies!mipos stomialoudaki sou na ekane ligo akri to EGO sou?

  4. Σε ευχαριστώ πολύ που αφήνεις ένα τέτοιου είδους σχόλιο στο site μιας και “δείχνει” και μία διαφορετική πλευρά για το πως κάποιοι από τους επισκέπτες μας εκλαμβάνουν αυτά που γράφονται. Βεβαίως δε γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις.

  5. gia enan nohmon anthropo mono mia apopsi iparxei pano se afto to thema.den einai thema diaforetikis gnomis kai polifonias.einai thema ithikis.

  6. Κάθε θέμα μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Και φυσικά και το συγκεκριμένο. Και όχι, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με εσάς.
    Ένας νοήμων άνθρωπος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ηθική δεν είναι απόλυτη, αλλά διαφέρει από κοινωνία σε κοινωνία, από εποχή σε εποχή κ.λ.π. Φυσικά διαφέρει και από άνθρωπο σε άνθρωπο.

    Για εμένα π.χ. είναι λάθος σε μια δουλειά να μην προσπαθείς να είσαι όσο πιο καταρτισμένος γίνεται ώστε να μπορείς να εξυπηρετείς και να κάνεις αυτό για το οποίο πληρώνεσαι. Ούτε η κούραση, ούτε το ότι ίσως να έχεις “κακοπέσει” από θέμα εργασίας είναι δικαιολογία για κάτι τέτοιο. Τέτοιες συμπεριφορές κάνουν κακό σε ΚΑΘΕ επαγγελματικό χώρο.

    Τέλος, μου φαίνεται πολύ παράξενο να κάνει κάποιος λόγο για ηθική, ενώ εκτοξεύει παράλληλα και ένα σωρό προσβολές.

  7. to na min thigeis sinadelfous sou einai mallon thema diahronikis ithikis.peri eksipiretisis kai katartisisis asto kalitera.den simferei tin en logo aisthitiko.to “kakopesei” itan eironiko,kati pou profanos den katalaves.mou edoses mia arketa tetrimmeni apantisi,an kai den apeuthinomai se sena.akomi kai o liagkas sto proinadiko tou kati pio prototipo tha elege.telos otan kapoios kanei blog,u tube etc den mporei na vgainei na leei o,ti thelei alla na min tolmaei na dextei kritiki!eleos ,afto to leo giati profanos eisai kai esi meros tou blog kai oxi anagnostis.min apantisete please.

  8. Ναι, μέλος του blog είμαι προφανώς. Και συγκεκριμένα είμαι υπεύθυνος για τη λειτουργία του (προγραμματιστής/server administrator). Αλλά στον τομέα μου, δεν έχω καμία ανοχή σε αυτούς που κάνουν ζημιά στο επάγγελμά μου.

    Κριτική σε αυτό το blog προφανώς και γίνεται δεκτή (αλλιώς πολύ απλά θα είχαν σβηστεί όλα τα σχόλια). Το ότι κάποιος απαντάει και σου λέει την άποψή του, δεν σημαίνει ότι δεν δέχεται την κριτική. Άλλωστε η Χριστίνα σου απάντησε αρκετά ευγενικά.

    Το σταματάω εδώ. Νομίζω ότι συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε. Από εκεί και πέρα, χαρακτηρισμοί και σχόλια περί πρωϊνάδικων, δεν τιμούν κανέναν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.