Ανανέωση κολλαγόνου (Dr. Murad)

0
1187

Σύμφωνα με τον Dr. Howard Murad και περί του θέματος ανανέωσης κολλαγόνου υποστηρίζει μέσα από το βιβλίο του (The Murad Method) : Το lifting σίγουρα μπορεί να τεντώσει το δέρμα, ένα deep lifting εκτός από το ότι θα τεντώσει και αυτό το δέρμα θα αλλάξει τη θέση των υποκείμενων ιστών. Οι τεχνικές ανανέωσης του δέρματος εξαφανίζουν τις λεπτές γραμμές και τις υπερμελαχρώσεις (δυσχρωμίες), αλλά η αφαίρεση των ανώτερων στρωμάτων του δέρματος δεν μπορούν να αλλάξουν τις βαθύτερες ρυτίδες!

Από την άλλη οι πολύ γνωστές σε όλους μας ενέσεις botox (αλλαντοτοξίνη) το μόνο που κάνουν είναι να παραλύουν προσωρινά τους μύες, μη επιτρέποντας τους να συσπώνται και δίνοντας έτσι την ψευδαίσθηση ενός πιο λείου δέρματος.

Το “γέμισμα” των ρυτίδων με ουσίες όπως ζελέ κολλαγόνου, λίπους και υαλουρονικού οξέως “φουσκώνουν” προσωρινά το βαθούλωμα μιας λεπτής γραμμής, μιας ουλής ή μιας κενής περιοχής, δίνοντας και πάλι την εντύπωση ενός λείου και πλήρους δέρματος.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να σας κάνουν να φανείτε νεότεροι, μπορείτε να ενισχύσετε τα οφέλη τους ακολουθώντας και κάποιο πρόγραμμα (εδώ το προτεινόμενο από τον Dr. Murad) για να αναδείξετε καλύτερα την νεότητά σας…

Τα σχόλια δικά σας… 😉

βιβλιογραφική πηγή : The Murad Method, Howard Murad, M.D. with Dianne Partie Lange / μετάφραση: Γαλάτεια Ανδρουλάκη, εκδόσεις Καυκάς, Αθήνα 2005.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.