Final cut studio

2
1241
...ένα μήλο την ημέρα το γιατρό (και τους ιούς) τα κάνει πέρα...χε χε

Χθες παραβρέθηκα στην παρουσίαση  των final cut studio (final cut pro7, motion4,soundtrack pro3,color1.5&compressor3.5) & logic studio (amp designer&pedalboard,flex time&mainstage2). Μπορεί να μην ασχολούμαι ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με τον ήχο και τη μουσική (μόνο να διαβάζω για αυτά και να ακούω επιλεγμένες μουσικές…ξέρω 😛 ) αλλά μου άρεσαν ιδιαιτέρως.

Στην παρουσίαση του final cut, σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ χρήσιμο να το έχεις και να δουλεύεις πάνω σε αυτό (όχι μόνο montage) αλλά και εικόνες όπως φωτογραφίες από / για το portfolio ή ακόμα καλύτερα φωτογραφικό υλικό που θέλεις να δεις πως θα είναι αν το “πειράξεις” και μπεις στη διαδικασία να το κάνεις χωρίς τις περιττές μ******ς των υπολοίπων προγραμμάτων… Το να μπαίνεις στη διαδικασία να παίζεις με τα χρώματα, τις αποχρώσεις, τις σκιάσεις και τη διαφορετικότητα είναι ότι καλύτερο για τη φαντασία και τη δημιουργικότητα (και ακόμα καλύτερα όταν το κάνεις απλά, ξεκάθαρα και χωρίς να χαλάς το χρόνο σου)! 🙂

(…τελικά πολύ νόστιμο αυτό το μηλαράκι 😉 ) …thanx to apple

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως πολύ χρήσιμο, αλλά όταν μιλάμε για δοκιμές για κάτι που θα περιέχει κίνηση (π.χ. σε μια ταινία να δοκιμάσεις βάση κάποιου πρώτου υλικού τι θα κάνεις στο τελικό). Για φωτογραφία, μπορείς τα ίδια πράγματα να τα κάνεις και με photoshop.

  2. Καλά ναι, πάντως πιστεύω πως σε βάζει στη διαδικασία να το επεξεργαστείς…μου άρεσε πολύ!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.