Lip pencils from Bourjois

0
849

Πριν από κανά δυό χρόνια είχα αγοράσει από την αγαπημένη εταιρεία Bourjois ένα μολύβι χειλιών το πολύ ανοιχτό (χρωματικά) no.10 (espigle-αρκετά ανοιχτόχρωμο μολύβι/πολύ κοντά στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας του προσώπου, ιδανικό για οποιοδήποτε make up μιας και δεν επηρεάζει το χρώμα των lip sticks).

Επειδή άρχισε να κονταίνει επικίνδυνα είπα να πάω να το ξαναπάρω.Τι γίνεται όμως όταν πας ένα παιδί σε ένα κατάστημα παιχνιδιών;; Κάτι τέτοιο λοιπόν παθαίνω και εγώ σε ένα κατάστημα καλλυντικών… 😛

Πήρα λοιπόν επίσης το no.12 (fatetieuse- ιδανικό επίσης για nude make up / σε λίγο πιο beige απόχρωση) και το επίσης μολύβι για την περιγράμμιση των χειλιών no.26 (fantaisiste-σε απόχρωση βατόμουρου για makeup σε ψυχρές αποχρώσεις και συνοδεύοντας ένα πιο night-glam make up!).

Για το τέλος πήρα ένα μολύβι ματιών επίσης σε ψυχρή απόχρωση αλλά σε πιο μωβ-μελιτζανί το no.72 (dark purple-effet smokey/μαλακό μολύβι με πινελάκι στην άλλη άκρη του) το οποίο συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο μου eyeliner no.85 (violet laser-liner clubbing).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.