IMATS London Jan. 2009

0
844

Το περασμένο έτος είχα την τιμή να παρευρεθώ για πρώτη φορά στη διοργάνωση του IMATS London. Το event έλαβε μέρος στο πανέμορφο Alexandra Palace στο καταπράσινο Wood Green!

Η διάρκεια του ήταν διήμερη όπως άλλωστε και στις υπόλοιπες διοργανώσεις του  στο L.A, Syndey & Toronto όπου και γίνονται κάθε έτος! Πέρυσι δυστυχώς πήγα μόνο την πρώτη μέρα (24-01) είδα όμως πράγματα και άκουσα άλλα τόσα που τουλάχιστον για την εδώ φτωχή μας χώρα όχι μόνο δε βλέπω να γίνονται ούτε αυτή την δεκαετία αλλά αν κάποια στιγμή κάποιος πάρει την πρωτοβουλία να κάνει κάτι ανάλογο (έστω κατά το 1/5) σίγουρα το ticket price θα είναι “απαγορευτικό” για πολλούς… Η περυσινή τιμή εισόδου στο IMATS ήταν 45 λίρες για τη μία μέρα και για τις δύο μέρες 65 λίρες. Σίγουρα, σας διαβεβαιώνω πως για αυτά που αποκομίζεις έστω και για το λίγο που θα πας, τα χρήματα αυτά δεν είναι τίποτα.

Τη μέρα που πήγα είδα: Neil Gorton (god :-D) με application of large silicone appliances! Επίσης τον Jason Reese της εταιρείας Smooth-On δείχνοντας μας το πως κατασκευάζεις εκμαγείο από σιλικόνη. 😉 και τον κο. Tim Turner να μας παρουσιάζει το πως αλλάζει το photoshop την εμφάνιση και πως δημιουργεί SFX! 😀

Οι Αδελφοί Αλαχούζοι και εγώ 🙂

Είδα επίσης φοβερά body paintings από τη MAC και όχι μόνο…απίστευτα vintage make-up, hair stylings & dresses…Μην πω δε για τα καταπληκτικά ομοιώματα από γνωστά creeters&heroes σε γνωστά και αγαπημένα films. 😛

Λίγο πριν να φύγω παρακολούθησα συντελεστές και ηθοποιούς της ταινίας Hellboy 2 : The Golden Army να σχολιάζουν κυρίως ότι είχε να  κάνει με το make-up και τα SFX της ταινίας (δείχνοντας παράλληλα και αποσπάσματα αυτής).

Για το τέλος είδα (και φωτογραφήθηκα μαζί τους μες τη χαρά) τον Γιώργο και τον Ρούλη Αλαχούζο (the ultimate greek SFX gods) οι οποίοι είχαν έρθει εκείνη την περίοδο στο Λονδίνο…όχι μόνο για το IMATS .

Παρακάτω όλες οι φωτογραφίες:

Δείτε και ένα σχετικό video:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.