Face Forward

7
969
amazing book!
amazing book!

Πριν από κανά έτος, έτυχε να ξεφυλλίσω ένα εκπληκτικό βιβλίο για το make up από τον Kevyn Aucoin! 🙂 Ο τίτλος αυτού : “Face Forward” και η πρώτη έκδοση αυτού το 2000 από τον εκδοτικό οίκο Little,Brown and Company.

Μόλις σήμερα λοιπόν παρελήφθη το βιβλίο ως δώρο ( 😀 ) μιας και ήταν κάτι που ήθελα εδώ και καιρό! (P.S amazon.co.uk).

Η θεματολογία αυτού δεν είναι απλά του παίρνω ένα πρόσωπο και κάνω make up και δείχνω στον αναγνώστη το πριν και το μετά και το τι χρησιμοποίησα αλλά :

  • Διαλέγω επί τω πλείστον ανθρώπους οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με το φακό (μιας και είναι στην πλειοψηφία τους ηθοποιοί).
  • Τα πρόσωπα δε μπαίνουν μόνο στη διαδικασία του make up& styling γενικότερα αλλά γίνονται “ένα” με το πρόσωπο με το οποίο “αντιπροσωπεύουν” ακόμα και όταν γίνεται αλλαγή φύλου δηλαδή από γυναίκα σε άντρα και
  • Βεβαίως υπάρχει ένας κατατοπιστικότατος οδηγός για το know how της όλης διαδικασίας! 😉

Αν μπορούσα να έβαζα βαθμολογία σε αυτό το βιβλίο θα έβαζα σίγουρα άριστα όχι μόνο για το πλούσιο φωτογραφικό του περιεχόμενο αλλά και για τα πόσα αποκομίζεις διαβάζοντάς το!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πωπω… Μοιάζει πολύ ενδιαφέρον! Πολύ θα ‘θελα να το ξεφύλλιζα κι εγώ. :-))

  2. Είναι εξαίρετη δουλειά μιας και συνδυάζει το “πρότυπο” μακιγιάζ -αν θα μπορούσα να το θέσω έτσι διαφόρων γνωστών προσώπων σε μας, με την “ανακατασκευή” αυτού σε άλλα άτομα…π.χ Cher,Marilyn etc. σε άτομα που εν μέρει μοιάζουν μόνο μορφολογικά!

  3. κάτι ανάλογο δεν είναι και το make up του χαρίτου; ή κάνω λάθος; πολύ καλό το blog σου.

  4. διορθώνω για να μην παρεξηγηθώ: εννοώ το θεματικό βιβλίο με τον τίτλο make up όχι γενικά η τεχνική του χαρίτου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.