Μάσκες απο πρώτες ύλες

0
1203
Με φρούτα και λαχανικά που έχετε στο ψυγείο σας ή που μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μπορείτε να παρασκευάσετε καταπληκτικές μάσκες!
Με φρούτα και λαχανικά που έχετε στο ψυγείο σας ή που μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μπορείτε να παρασκευάσετε καταπληκτικές μάσκες!

Μπορείτε εύκολα να παρασκευάσετε στο σπίτι σας μάσκες για την επιδερμίδα σας! 😀

Μερικές εύκολες “συνταγές” για την ομορφιά του προσώπου σας λοιπόν που σίγουρα θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες ιδίως τώρα την περίοδο των εορτών και όχι μόνο…. 😉

  • Μάσκα με γιαούρτι : εφαρμόζετε ένα λεπτό στρώμα γιαουρτιού στο πρόσωπό σας (και στο λαιμό σας) για μισή ώρα περίπου. Αφαιρείται με χλιαρό νερό. Ιδανική μάσκα για ενυδάτωση και δροσιά.
  • Μάσκα με μπανάνα : τοποθετείτε πάνω στο δέρμα σας δύο μπανάνες κομμένες σε φέτες. Αφήνετε περίπου είκοσι λεπτά. Μόλις τις αφαιρέσετε, μπορείτε να περάσετε την επιδερμίδα σας με ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε φυσικό χυμό τομάτας. Ιδανική θεραπεία για ώριμες / γηρασμένες επιδερμίδες.
  • Μάσκα αυγών : χτυπάτε μόνο το ασπράδι από 2 αυγά και αλείφουμε τη μαρέγκα στο πρόσωπο και το λαιμό. Μόλις ξεραθεί περίπου μετά από είκοσι λεπτά (και αφού παραμείνει ακόμα λίγο στο δέρμα) ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Ιδανική μάσκα για ώριμες επιδερμίδες με θρεπτικές και τονωτικές ιδιότητες!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.