Λυγαριά-λυγαριά….

0
1102

Aqua Vita normal/oily spfΠροχθές δοκίμασα πάλι μία ενυδατική κρέμα προσώπου ημέρας 24ώρης “λειτουργίας”  (της ενυδάτωσης) για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Μου άρεσε διότι περιείχε αντηλιακό φίλτρο (κάτι πολύ σημαντικό για την χώρα αυτή όπου ζούμε) και δυστυχώς αμελούμε να χρησιμοποιούμε και μετά από μία δεκαετία όταν πια έχουμε γίνει ένα με πανάδες,φακίδες και άλλα ωραία χρωματιστά σχεδιάκια στο δέρμα μας (και δε στο πρόσωπο μας…) και βεβαίως αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε γιατί άραγε έγινε κάτι τέτοιο κλπ. 🙁

Η κρέμα αυτή είναι της εταιρείας Apivita και περιέχει λυγαριά και πρόπολη. Συγκαταλέγεται στη σειρά Aqua Vita και ονομάζεται: κρέμα-gel 24ώρης ενυδάτωσης για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες, σημειώστε δε πως το αντηλιακό φίλτρο είναι SPF 10. Προσωπικά θα την προτιμούσα για χρήση βραδινή μιας και μου φάνηκε ελαφρώς λιπαρή (και ας έχει το SPF).

Δείτε και αυτό: Υπάρχει και αντίστοιχο προϊόν της σειράς για τις κανονικές/ξηρές επιδερμίδες -και όχι μόνο- (της ίδιας σειράς εννοείται) το οποίο περιέχει λυγαριά&μέλι. Η συσκευασία είναι ίδια: γυάλινο βαζάκι στα 50 ml.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.