Περί εταιριών…και καλλυντικών!

0
1266

bridal_bigΠροχθές λοιπόν που πήγα στην beautygreece, εννοείται πως πήγα σε stands εταιρειών που με ενδιαφέρουν τόσο όσο έχουν να κάνουν με προϊόντα που χρησιμοποιώ όσο και με προϊόντα που δοκίμασα μόλις λίγο καιρό πίσω χάρη στην προηγούμενη έκθεση (στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου)…

Λοιπόν…εκτός αυτών, είδα και εταιρείες – αντιπροσωπείες με νέα είδη και τάσεις στο make-up και χάρηκα μιας και πιστεύω πως στην Ελλάδα ο τομέας του make-up είναι λίγο πίσω… και ναι δεν μπορούνε να “σωθούνε” όλοι με τα mac αλλά ούτε να τα χρησιμοποιούνε όλοι…επίσης το ίδιο συμβαίνει με άλλες πολύ καλές εταιρείες στον τομέα του make-up Dior, Chanel Armani, Bobby Brown etc. 😛 Δύσκολα τις μέρες αυτές μπορείς να πας και να αγοράσεις ότι πραγματικά θέλεις…και σίγουρα οι εταιρείες αυτές εστιάζουν πιο πολύ στα εποχιακά look μη έχοντας γκάμα για να καλύψουν πραγματικά τις αναρίθμητες ανάγκες του επαγγελματία.

Μου άρεσε η αντιπροσωπεία της γερμανικής 😀 εταιρείας Horst Kirchberger εκ του Μονάχου… 🙂 Δεν ξέρω αλλά αυτοί οι Γερμανοί τα τελευταία έτη έχουν φοβερή άνοδο στο χρηματιστήριο της ομορφιάς…Εύγε!

Την αντιπροσωπεία της Ελλάδος την έχει η κα Κατερίνα Καλογιαννίδου στη Θεσσαλονίκη www.katerinakalogiannidou.gr

www.horst-kirchberger.de δείτε το…αξίζει!!! ***Εάν βέβαια γνωρίζετε Γερμανικά…. 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.