Web World Expo 2009

0
1046

webworld-110Παραβρέθηκα σήμερα στην έκθεση Web World Expo 2009 στο Ζάππειο Μέγαρο!

Αφορμή ήταν το meeting του freestuff.gr για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η έκθεση δεν ήταν μεγάλη, δυστυχώς δεν διαφημίστηκε αρκετά μιας και η περίοδος διαφήμισης της ήταν λίγες μέρες πριν και έτσι δεν έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό…και στους λοιπούς ενδιαφερόμενους,σίγουρα όμως ήταν μία καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε μεταξύ μας αλλά και με το προσωπικό της datahost, το techblog.gr, μερικά μέλη του freestuff.gr & το pestaola.gr όπου και πήγαμε για καφεδάκι στο καφέ του Ζαππείου (ένα καλοκαίρι πίσω ήμουν εκεί με το team για τα γυρίσματα της σειράς “Καρυωτάκης” όπου και προβλήθηκε από το κανάλι της ΕΤ-1 🙂 ). Ελπίζω πως σύντομα θα προκύψουν και θετικές εξελίξεις πέραν των προγραμματισμένων και για το beautymakeup.gr… 😉

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου…και μην πτοείστε αν βρέξει αυτές τις μέρες, μπορείτε να πάτε μια βόλτα (καλό στη σιλουέτα σας θα κάνετε ή αν πάλι σας “ενοχλεί” η βροχή – διαβάστε ένα βιβλίο 😛 ).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.