Brushes!

2
998

IMGP2723Αγόρασα για άλλη μια φορά από την πολύ γνωστή εταιρεία αναλώσιμων – καλλυντικών και λοιπών ειδών περί αισθητικής (και όχι μόνο) Venus καταπληκτικά πινέλα!!!

Έχω περί τα δύο έτη όπου και σε κάθε έκθεση που επισκέπτομαι να περνάω από το περίπτερο της εταιρείας και να εφοδιάζομαι με αναλώσιμα τόσο για την αισθητική όσο και για το μακιγιάζ. Αυτή τη φορά πήρα ακριβώς όσο πινέλα χρειαζόμουν για το make up! 🙂

Πολύ καλή ποιότητα, δεν μαδάνε, δεν χαλάνε και έχουν ανθεκτικότητα στο καθάρισμα. Οι τιμές είναι λογικότατες – θα μπορούσα να πω πως για την ποιότητά τους είναι εξαιρετικά χαμηλή….

στη φωτό βλέπετε τρία από αυτά με σειρά από πάνω προς τα κάτω :

  1. πινέλο σκιάς οβάλ πλάτους 1,40 εκ. no.14  – 3.80 euro
  2. πινέλο σκιάς με τρίχα στρογγυλό και μυτερό no.28 – 2.90 euro
  3. πινέλο σκιάς με τρίχα πλακέ και μυτερό no.42 – 1.60 euro

www.venuselectronics.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. katarxhn ithela na rwtisw ean einai apo fusiki trixa.gt gia tin timi tous mallon prepei na einai apo sunthetiki.kai deuteron sto site pou dimosieusate den anagrafontai oi times twn pinelwn.

  2. Λοιπόν τα πινέλα είναι και από φυσική τρίχα αλλά και από συνθετική! Τώρα για την τιμή τι να σας πω δε γνωρίζω λεπτομέρειες…προμηθεύομαι χονδρική ως επαγγελματίας…πιστεύω πως και στην λιανική δε θα είναι ιδιαιτέρως ακριβά…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.