Πως χρησιμοποιούμε το mascara;

1
1102
mascara and for him by F8th
photo by F8th

Ένα από τα πιο “δύσκολα” στις εφαρμογές του make up, είναι η τοποθέτηση του mascara στα βλέφαρα του προσώπου που έχουμε ως μοντέλο.

Λοιπόν, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

  • ‘Οταν βάζετε μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες, το μοντέλο θα πρέπει να κοιτάει προς τα κάτω. Ανασηκώνουμε ελαφρώς το άνω βλέφαρο ακριβώς κάτω από το φρύδι με τα δύο μας δάχτυλα (μέσο και παράμεσο) ασκώντας ελαφριά πίεση. Η τοποθέτηση του προϊόντος έχει ως εξής: αρχικά εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση μάσκαρα στην κορυφή των βλεφαρίδων και μετά στην εσωτερική πλευρά των βλεφαρίδων.

Είναι πολύ καλύτερο να δημιουργήσετε πυκνό στρώμα από μάσκαρα με αρκετές ελαφριές εφαρμογές παρά από τη δημιουργία ενός παχύ στρώματος μόνο.

black pigments by Lookingformyrealname
photo by Lookingformyrealname

Τέλος, με ένα βουρτσάκι (τύπου μάσκαρα), μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν περισσευούμενο προϊόν.

  • Όταν τοποθετήσετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, το μοντέλο θα πρέπει να κοιτάει προς τα πάνω. Επειδή οι κάτω βλεφαρίδες είναι πιο κοντές από τις πάνω είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετηθεί το προϊόν με μία μόνο στρώση, οπότε κρατήστε το βουρτσάκι μπροστά και πίσω κατά μήκος των βλεφαρίδων για να τοποθετήσετε το προϊόν και για να τις ισιώσετε μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την άκρη από το βουρτσάκι.

Καλή επιτυχία! 🙂

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ καλές οι παραπάνω συμβουλές!
    Δοκίμασα πρόσφατα την καινούρια μάσκαρα της L’Oreal Paris Volume Collagen και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!http://bit.ly/VolumeCollagen

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.