Βιταμίνη C και επιδερμίδα

0
1463

Έχει αποδειχθεί πως τα τελευταία χρόνια η βιταμίνη  C προσφέρει στην επιδερμίδα αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και προλαμβάνει τη δημιουργία πανάδων και κηλίδων στο δέρμα.

Vitamin C by CzechR
Vitamin C by CzechR

Η λήψη της βιταμίνης C μέσω της τροφής δεν επαρκεί για την υγεία της επιδερμίδας μιας και για αυτό το σκοπό οι συγκεντρώσεις της πρέπει να είναι 25 με 30 φορές πιο πάνω ώστε να επιτευχθεί αποτέλεσμα! Βεβαίως για να υπάρξει αποτέλεσμα πρέπει η βιταμίνη C να τοποθετηθεί πάνω στην επιδερμίδα ώστε να απορροφηθεί.

Ειδικά προϊόντα που περιέχουν στη σύστασή τους βιταμίνη C μπορούν να προσφέρουν στο δέρμα κάποιο ποσοστό βιταμίνης βεβαίως με ικανοποιητικό αποτέλεσμα .

Για καλύτερα αποτέλεσμα θα πρέπει να προηγηθούν κάποιες συνεδρίες όπου θα τοποθετηθεί στην επιδερμίδα αυτούσια η βιταμίνη μέσω της μεσοθεραπείας σε ιατρείο και από ιατρό δερματολόγο.

Συνδυαστικά μπορούν να ακολουθήσουν θεραπείες σε ινστιτούτο από αισθητικό και συμπληρωματικά περιποίηση στο σπίτι με προϊόντα τα οποία περιέχουν βιταμίνη C.

Μην αμελείτε λοιπόν τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με βιταμινούχα προϊόντα περιποίησης ιδίως αν έχετε προβλήματα δυσχρωμιών στο δέρμα. Η περιποίηση με βιταμίνη C προσδίδει λευκαντικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και λάμψη όλο το χρόνο! 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.