Dior Bronze

0
806

Ξέρω πως σήμερα άργησα να δημοσιεύσω άρθρο και δεν ήμουν συνεπής…ελπίζω να μου το συγχωρήσετε μιας και είναι η πρώτη μέρα των θερινών διακοπών μου μετά απο 4 χρόνια!

Πρόσεξα και δεν πήγα νωρίς για μπάνιο αλλά το απογευματάκι, λίγο πριν να αρχίσει να δύει ο ήλιος, με αντηλιακό πάντα αλλά δεν με “φίλησε” ο ήλιος (sun kissed) όπως κάποια εταιρεία λανσάρει προϊόν καλοκαιρινού μακιγιάζ….

Θα σας αποχαιρετίσω με αυτό το αρθράκι, μιάς και χρειάζεται ξεκούραση για να επανέλθω δρυμήτερη με νέα άρθρα (και όχι μόνο)  από τα τέλη Αυγούστου… Βεβαίως αν τακτά χρονικά διαστήματα κατά την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου θα σας ενημερώνω με αρθράκια για νέα προϊόντα και ότι έχει να κάνει με αισθητική και μακιγιάζ. Δεκτές και οι απορίες σας αλλά και σχόλια – προβληματισμοί γύρω απο προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Λοιπόν για να μη σας κουράζω  με πολυλογίες θα σας πω μόνο για ένα προϊόν που πήρα δύο μέρες πριν και μου άρεσε πολύ!

P231027_hero

Για όσες θέλουν να διατηρήσουν ή να παρατείνουν το καλοκαιρινό τους μαύρισμα ή έστω για εσάς που δεν μαυρίσατε και δεν σκοπεύετε να το κάνετε έχω να σας προτείνω ένα προϊόν σε μορφή πεπιεσμένης πούδρας (compact powder) απο την εταιρεία Dior που διακριτικά χρωματίζει την επιδερμίδα του προσώπου αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν blusher  (ρουζ).

Είναι το: Dior Bronze Original Tan – (Healthy glow bronzing powder).

Προσωπικά χρησιμοποιώ το no. 003 αλλά αυτό είναι επιλογή αναλόγως του φυσικού χρώματος της επιδερμίδας. Ενδύκνειται και για ξηρές επιδερμίδες μιας και περιέχει μαλακτικά συστατικά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.